Aragaz Zanussi ZCG053GW

Click aici si ai transport gratuit dar si cel mai mic pret!

Cu siguranta toata gospodinele vor fi incantate si dornice sa achizitioneze aragazul pe care vi-l prezentam noi astazi si anume, aragazul Zanussi ZCG053GW. Motivele care noi credem ca va fac sa vi-l doriti urmeaza sa vi le enumeram mai jos. Acesta este un aragaz pe gaz, cu un numar de 4 ochiuri, dandu-va posibilitatea sa preparati mai multe feluri de mancare in acelasi timp.

Pe langa cele 4 ochiuri, Zanussi ZCG053GW dispune de rotisor unde va puteti prepara chiar la dumneavoastra acasa gustosul pui la rotisor, fara a mai fi nevoiti sa mergeti sa mancati la restaurant. Nu doar rotisorul poate face minuni in bucatarie, ci si functia grill pe care acesta o are, avand posibilitatea sa preparati orice doriti dumneavoastra, fara a mai face fumul care se facea atunci cand foloseati un gratar.

Acest aragaz are aprindere electrica a ochiurilor, functie siguranta cuptor, siguranta plita, termostat si timer. Ca si accesorii pe care le veti primi odata cu achizitionarea acestui aragaz Zanussi ZCG053GW putem mentiona: 1 Gratar, Raft rabatabil pentru tavi, 1 Tava email negru si 1 Tava din aluminiu pentru copt.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Aragaz Zanussi ZCG053GW

Verifica aici stocul dar si pretul acestui produs!

Acest conținut a fost scris numai pe baza caracteristicilor pe care acest produs le deține. Noi nu am avut acest produs pentru a îl putea analiza sau testa, însă aici găsiți un sfat sau o părere înainte de a cumpăra.

Niciun Comentariu

Comentezi?