Beko CN 147130 DX BK

Printre electrocasnicele ce nu pot lipsi din absolut nici o casă se numără și combina frigorifică, a cărei menire este aceea de a păstra alimentele într-o stare perfectă, în condiții optime, astfel încât acestea să-și păstreze gustul și prospețimea cat mai mult timp. Am ales să vorbim astăzi despre o combină frigorifică ce beneficieaza de sistem No Frost, deoarece eu consider că acestea sunt cele mai bune combine frigorifice, ce au o durată de viață mult mai mare în comparație cu cele care nu beneficiază de acest sistem.

Beko CN 147130 DX BK este cea despre care vă spuneam, o combină ce are un volum total de 426 litri și sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cat și pentru congelator. Pentru cei ce nu știu, acest sistem împiedică formarea gheții în interiorul aparatului frigorific, astfel încât nu va mai fi necesară dezghețarea periodică. În frigider păstrează mai mult timp prospețimea originală a alimentelor, care face ca aerul rece să circule uniform și omogen garantând condiții mai bune de conservare.

Beko CN 147130 din fata

 

 

 

 

 

Afla acum daca este pe stoc dar si pretul acesteia!

O altă tehnologie foarte interesantă este și sistemul Active Dual Cooling, care asigură o răcire cu 20% mai rapidă și menține condițiile ideale de umiditate. Totodată, previne amestecarea mirosurilor între cele două compartimente ale aparatului frigorific – răcitor și congelator, garantând astfel păstrarea prospețimii alimentelor. Gata cu mirosurile neplăcute din frigider ce proveneau din amestecul mirosurilor celor două compartimente.

Frigiderul este format din 3 rafturi elegante din sticlă, compartimente pentru legume și fructe, suport pentru ouă, 5 suporturi pentru ușă și un dispenser pentru apă. Îmi plac frigiderele ce au în dotare acest dispenser pentru apă, care după părerea mea poate fi folosit și pentru suc, mai ales vara când adesea dorim să ne răcorim cu ceva rece de la frigider. Veți găsi aici și o funcție pentru super-răcire, având în acest mod certitudinea că alimentele dumneavoastră vor fi păstrate în cea mai bună stare, indiferent de temperatura de afară. Această funcție de super-răcire vă asigură în interiorul frigiderului o temperatură scăzută, astfel încât, alimentele perisabile să-și păstreze proprietățile în cele mai bune condiții.

Congelatorul are o capacitate de 125 litri, 3 compartimente și tava pentru gheată. Cum frigiderul beneficiază de funcție pentru super-răcire, congelatorul vine și el cu funcție pentru super-congelare. Trebuie să mai știți că temperatura din interiorul acestuia poate fi reglată electronic, prin intermediul unui termostat. Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința consumului de energie electrică, deoarece aceasta are un singur compresor, ce este utilizat atât pentru congelator cat și pentru frigider. Clasa energetică din care face parte este A++, adică facturi mici încă din prima lună de utilizare.

Pe lângă cele menționate mai sus, mai putem adăuga lumina interioară pentru frigider, cat și sistem antibacterian. Acest sistem antibacterian are rolul proteja întreaga cavitate prin filtrarea aerului ce este în mod continuu ventilat. Sunt eliminate până la 99 % bacterii și mirosuri neplăcute. Un lucru foarte bun din punctul meu de vedere, un sistem ce nu ar trebui să lipsească din componenta combinelor frigorifice, însă din păcate, sunt puține cele ce vin dotate cu astfel de tehnologii.

Aș mai avea de menționat faptul că ușile combinei frigorifice Beko CN 147130 DX BK sunt reversibile, culoarea acesteia este ionx, iar autonomia sa este de până la 24 de ore. Mi se pare alegerea ideală această combină, fiind foarte spațioasă, dotată cu sisteme și tehnologii noi, menite să aibă grijă de alimentele depozitate, păstrându-le într-o stare perfectă, oferindu-le în același timp protecție împotriva bacteriilor și mirosurilor neplăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.