Acer Aspire 5250-E302G32Mikk

Probabil unul dintre cele mai ieftine laptopuri în acest moment, este Acer Aspire 5250-E302G32Mikk, model nou de la Acer despre care vom discuta astăzi, în acest review. Este recomandat prin prisma prețului foarte mic și accesibil oricărei persoane care își dorește un laptop ieftin cu care să poate rula aplicațiile uzuale. În special acesta este ideal pentru studenți sau pentru cei care caută ceva ieftin pentru copii.

În general lume crede că ce este ieftin este și prost, însă această teorie nu se poate aplica și la laptopuri. Deoarece acest model este unul produs de Acer, care este reconoscut pentru produsele fiabile, iar prețul este unul mic deoarece configurația cu care acesta vine echipat nu este una de ultimă oră, astfel se justifică prețul acestuia. În plus acesta vine fără un sistem de operare decent, astfel că veți fi nevoiți să achiziționați și licență de Windows 7, asta în caz că nu aveți deja.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul aspect Acer Aspire 5250-E302G32Mikk folosește același design specific celor de la Acer, pe care l-am întâlnit la majoritatea laptopurilor din această categorie. Personal mi se pare că arată foarte bine și chiar nu dă impresia unui laptop ieftin. Este simplu, atractiv, cu o carcasă construită din materiale de bună calitate și cu un finisaj foarte bun. După cum se poate observa și în imaginile de mai sus suprafața acesteia este texturată, astfel că urmele sau zgârieturile nu vor fi atât de vizibile precum la o carcasă lucioasă.

Dar destul cu chestiile de suprafață, este timpul să trecem și la detalii tehnice. Începem cu creierul acestui sistem, adică procesorul. Acest model fiind unul proiectat pentru aplicațiile care nu au nevoie de resurse foarte puternice vine cu un procesor AMD Dual-Core construit pe arhitectura 40 nanometri. Modelul acestuia este E-300, supranumit și Zacate, are două nuclee care funcționează la o frecvență de 1300 MHz cu o memorie cache de 1024 KB. Ecranul este unul standard LCD LED, Acer CineCrystal cu o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție maximă de 1366 x 768.

Singurul lucru pe care l-aș schimba la acest laptop dacă l-aș cumpăra ar fi memoria. Deoarece vine cu doar 2GB de memorie mai mult de sistemul de operare și alte câteva programe în background nu cred că va face fată. Și fiindcă suportă până la maxim 8 GB și o plăcuță de memorie este destul de ieftină, l-aș mai tuna cu încă 2GB și l-aș face de viitor. Hard disk-ul este unul nici prea mare nici prea mic, este unul potrivit, are o capacitate de stocare de 320GB.

Fiind un laptop destinat utilizării casnice Acer Aspire 5250-E302G32Mikk vine echipat standard cu o placă video integrată în procesor. Este vorba despre Amd Radeon HD 6310, o placă video cu suport HD și care va face fată și la câteva jocuri cu cerințe de sistem mai mici. Pe partea de multimedia găsim: DVD-RW, cititor de carduri, două difuzoare stereo și o cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli, perfectă pentru video conferințe pe Skype sau Messenger. Un mare plus îl aduce bateria, care are 6 celule, asta însemnând că vă poate oferi o autonomie de lucru de până la 4 ore și 30 de minute.

One thought on “Acer Aspire 5250-E302G32Mikk”

  1. Pingback: Televizor Philips 32PFL3406H/58 review
  2. Trackback: Televizor Philips 32PFL3406H/58 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.