Acer Aspire 5253G-E354G32Mnrr

Dacă ești în căutarea unui laptop cu un raport preț/performanță bun să știi că acum ai găsit laptopul potrivit. În plus de astea Acer Aspire 5253G-E354G32Mnrr are un design foarte reușit, combinat cu o culoare (roșu) cu care sigur veți ieși în evidență, însă este o culoare care nici nu vă va lua ochii.

Este un laptop cu un nivel de echipare medie, perfect pentru persoanele ce îl vor pentru aplicații de tip office, multimedia sau internet. Însă chiar dacă nu este făcut pentru așa ceva, vă puteți și jocuri mai slabe gen Counter Strike sau NFS, plus că filmele HD vor rula fără nici o problemă.

Acer Aspire 5253G-E354G32Mnrr din fataAcer Aspire 5253G-E354G32Mnrr inchisAcer Aspire 5253G-E354G32Mnrr din lateral

 

 

 

 

 

Află prețul, vezi mai multe poze și detalii aici …

Continuăm acest review și trecem în revistă configurația acestuia. Procesorul este unul de tip Dual Core, mai exact AMD Dual-Core E350 care folosește tehnologia 40 nm și care rulează la o frecvență de 1600 Mhz și are o memorie cache de 1024 KB (1MB). Cum am precizat și mai sus acest procesor este unul foarte bun pentru aplicațiile de tip office sau multimedia însă nu vă așteptați la performanțe ridicate. Display-ul acestui laptop are o diagonală de 15.6 inch, probabil cea mai folosită mărime, și folosește tehnologia LCD.

La capitolul memorie RAM Acer Aspire 5253G-E354G32Mnrr stă foarte bine, având o memorie de 4 GB iar dacă mai aveți nevoie trebuie să știți că acesta suportă până la 8 GB. Și la capitolul stocare, acesta are un hard disk cu o capacitate de 320 GB și cu o viteză de rotație de 5400 rotații pe minut. În plus acesta este unul de tip SATA pentru o viteză de lucru mai ridicată.

Ajungem și la capitolul video, unde găsim pe acest laptop o placă video dedicată, nu foarte performantă dar suficient de bună pentru a rula filmele HD, sau pentru a juca jocuri gen Crysis 2, Need For Speed, Bad Company 2 sau Assassin Creed 2. Vorbim despre placa video AMD HD 6470M ce are o capacitate a memoriei de 512 MB. Mai jos aveți un gameplay cu această placă video cu jocul Crysis 2.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=MqSOEGkLDog[/tube]

Acer Aspire 5253G-E354G32Mnrr are o baterie de tip Li Ion cu 6 celule ce vă poate oferi o autonomie de lucru de până la 3 ore și 30 minute. Pe partea de multimedia acesta are o cameră web cu o rezoluție de 1.3 Mp, cititor de carduri, două difuzoare și DVD-RW. Ca sistem de operare veți găsi Linpus. Toate acestea într-o carcasă ce cântărește aproximativ 2.6 Kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.