Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk

Din categoria „ia-l acum că-i foarte ieftin” astăzi vom vorbi despre Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk. Nu este el cel mai ieftin laptop din acest moment, însă cu siguranță se află printre cele mai ieftine laptopuri la ora actuală. E foarte clar că cei de la Acer scot laptopuri pe bandă rulantă, drept dovadă numărul foarte mare lansate pe piață în ultimul timp. E ca și cum ți-ai configura propriul notebook, deoarece găsești modele în funcție de necesitățile fiecărui utilizator.

Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk este un laptop ce face parte din categoria office, asta înseamnă că este recomandat numai persoanelor ce nu își doresc un laptop pentru jocuri sau pentru alte aplicații care au nevoie de un sistem de ultimă oră (editare video). Producătorul oferă o garanție de 12 luni însă dacă credeți că nu este suficient puteți să mai extindeți contracost cu încă 12 sau 24 de luni. Sistemul de operare cu care vine este Linpus, însă personal recomand achiziționarea unei licențe de Windows 7

Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk din lateral dreaptaAcer Aspire 5349-B812G32Mnkk inchisAcer Aspire 5349-B812G32Mnkk din lateral stanga

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

La capitolul design Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk arată la fel ca orice laptop mai nou de la Acer. Carcasa are o construcție foarte solidă, este construită dintr-un plastic de bună calitate care dă impresia unui laptop premium. Tastatura este neagră, este completă, adică în dreapta are și tastatură numerică – foarte bună atunci când lucrezi cu cifre. Ecranul este unul cu o diagonală standard, 15.6 inch și poate afișa o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Folosește tehnologia Acer CineCrystal, automat imaginile vor fi clare și foarte viu colorate.

Procesorul nu este unul foarte performant însă pentru utilizarea lui în aplicațiile office acesta va face față fără probleme. Este vorba depspre un Intel Celeron Dual Core construit pe cea mai nouă tehnologie dezvoltată de Intel, mai exact SandyBridge. Modelul acestuia este B815, model întâlnit pe foarte multe notebook-uri office. Acesta are două nuclee care rulează la o frecvență de 1600 Mhz cu o memorie de cache de 2048 KB (2MB).

Pe partea de memorie, Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk vine echipat standard cu o singură plăcuță de 2GB. Pentru aplicațiile office este suficient, însă dacă vrei ceva mai mult te sfătuiesc să faci un upgrade. Mai ales că placa de bază suportă până la 8GB de memorie, cu condiția să fie DD3 și să ruleze la o frecvență de 1066 Mhz. Hard disk-ul este unul clasic tip SATA, cu o capacitate de stocare de 320GB. Este suficient de încăpător, mai ales pentru configurația acestui laptop.

Placa video este integrată pe procesor, este o placă tip Intel HD Graphics. Vine cu suport HD, deci filmele în format High Definition vor putea fi vizionate, plus alte câteva jocuri precum Counter Strike. Are și DVD-RW, cititor de carduri 2 în 1, cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli și două difuzoare stereo. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule care vă poate ține departe de o priză până la 4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.