Acer Aspire 5750-2454G32Mnkk

Indiferent de ce aplicații rulezi iți dorești ca ele să ruleze impecabil, chiar nu cred că cineva își dorește ca aplicația pe care doar ce a dat click să se deschidă după 5 minute. Indiferent că faci muncă de birou și lucrezi numai în aplicații office cel mai important aspect la un laptop este ca acesta să se miște bine. Din noua serie de laptopuri Acer astăzi vom face un scurt review la modelul 5750-2454G32Mnkk.

Acest model este unul pe care îl recomand celor care tind să își folosească sistemul mai mult pentru aplicații multimedia dar care nu vor să își cheltuie toate economiile pe el, într-un cuvânt un laptop cu un raport preț performanță foarte bun. Nu îl recomand celor care caută un sistem de gaming pentru că nu este, vine cu o placă video integrată, acesta fiind poate singurul lucru care îl desparte de a fi un entry level din categoria gaming.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul aspect Acer Aspire 5750-2454G32Mnkk este un laptop plăcut, nu se remarcă prin ceva anume însă făcând parte din gama 5750, acesta vine cu același design clasic pe care cei de la Acer l-au tot folosit la marea majoritate a laptopurilor. La prima vedere acesta pare destul de robust, carcasa este construită dintr-un plastic de bună calitate, puțin texturat, astfel că urmele sau zgârieturile nu vor fi atât de vizibile precum la un laptop lucios plus că va avea o aderentă mărită. Singurul lucru care nu-mi place la acest laptop fiind tastatura, însă aceasta fiind doar chestie de gusturi.

Una dintre componentele care îl face să se incadreaze în categoria multimedia este procesorul performant Intel Core i5, acesta fiind și piesa de rezistanta a acestui model. Modelul folosit la această configurație este 2450M, un model foarte nou (lansat la începutul anului 2012) care funcționează la o frecvență standard de 2.5 GHz și poate ajunge la maxim 3.1 GHz în modul turbo. Ecranul este unul clasic LCD LED, cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch și o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

Indiferent de aplicațiile pe care le veți rula cu acest sistem cred că aproape niciodată nu veți simți nevoia de mai multă memorie RAM. Și asta deoarece acesta vine echipat standard cu o plăcuță de memorie cu capacitatea de 4GB, pentru moment cred că este suficient pentru orice utilizator. Pe parcurs dacă veți dori veți putea face și un upgrade deoarece acesta suportă până la maxim 8GB de memorie, însă cu condiția să fie DDR3 și să funcționeze la o frecvență de 1066 MHz. Totuși, hard disk-ul parcă face parte din altă configurație, cu o capacitate de 320GB acesta pare a fi un HDD potrivit mai mult pentru un laptop office.

V-am avertizat de la bun început că Acer Aspire 5750-2454G32Mnkk nu este un laptop pentru jocuri. Asta deoarece placa video este una din seria Intel HD Graphics 3000, o placă cu suport HD care va duce și ceva jocuri precum FIFA 2011 sau NFS însă la o rezoluție și detalii mai mici. Pentru a putea reduce costurile sistemul de operare cu care vine preinstalat este Linux, deci va trebui să cumpărați o licență de Windows 7, în caz că nu aveți deja. Pe partea de multimedia acesta vine dotat cu cam tot ce are un laptop modern, și anume: DVD-RW, cititor de carduri, două difuzoare stereo Dolby Advanced Audio v2 destul de puternice și o cameră web cu o rezoluție de 1.3 megapixeli. Bateria Litiu Ion cu 6 celule vă poate asigura o autonomie de până la 4 ore și 30 de minute.

One thought on “Acer Aspire 5750-2454G32Mnkk”

  1. Pingback: Laptop Acer Aspire 5742G-384G50MNKK review și prețuri
  2. Trackback: Laptop Acer Aspire 5742G-384G50MNKK review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.