Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk

Din aceeași serie ca și Acer Aspire 5755G-2434G75Mnrs în acest review vom vorbi despre Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk, un model aproape la fel de bun, la același preț însă, spre bucuria unora sau dezamăgirea altora acesta vine și cu Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biți inclus în preț. Acest lucru este foarte bun pentru cei ce nu au sistem de operare pentru că nu mai trebuie să cumpere însă pentru cei care au deja le este cam băgat pe gat, era bine să se poată alege.

În fine, destul cu introducere, Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk este un laptop din categoria multimedia cu calități și de gaming. Acum nu vă așteptați să rulați orice joc la rezoluție și detalii maxime pentru că nu se va întâmpla acest lucru. Este un model care se va comporta excelent atunci când îl veți solicita cu taskuri puternice ce au nevoie de un sistem de ultimă oră. Plus de toate acestea este și destul de ușor (cântărește numai 2.6 kilograme) deci poate fi luat cu ușurință în vacanțe sau concedii.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect pot spune cu mână pe inima că îmi place cum arată Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk. Este un laptop serios, cu o carcasă robustă, construită din materiale de bună calitate și de o finisare plăcută. Suprafața acesteia este texturată astfel că urmele, zgârieturile sau praful nu vor fi atât de vizibile precum la un laptop cu o carcasă lucioasă. În plus acest lucru va crește și aderenta atunci când îl veți ține în mână. Ce mi-a mai plăcut este faptul că are și tastatură numerică, nu foarte multe laptopuri din această categorie vin cu această dotare.

Procesorul cu care acest model vine dotat este un Intel Core i5, model din a doua generație de procesoare dezvoltate de Intel – SandyBridge. Modelul acestuia este 2430M, un model lansat undeva la mijlocul anului 2011, model pe care l-am întâlnit la foarte mult laptopuri din această categorie. Acesta are două nuclee care funcționează la o frecvență de 2.4 GHz în modul standard și poate ajunge progresiv la maxim 3 GHz cu o memorie RAM de 3 MB. Cu acest procesor procesare video se va scurta considerabil. Ecranul este unul standard LCD LED, cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch – aproximativ 40 de centimetri și o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

La capitolul memorie Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk vine echipat și pregătit cu o plăcuță de memorie cu o capacitate de 4 GB. Cred eu că este suficient indiferent de ce veți rula pe acest sistem. Însă pe viitor, dacă veți avea nevoie de ceva mai multă memorie puteți face și un upgrade deoarece acesta suportă până la maxim 8GB, cu condiția să fie DDR3 si să ruleze la o frecvență de 1066 MHz. Hard disk-ul este unul clasic, cu interfață SATA 3 și cu o capacitate de stocare destul de generoasă – 500GB.

Pe partea de video Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk vine cu o placă video dedicată model NVIDIA GeForce GT 520M cu o memorie de 1024 MB. Cum am scris și la începutul acestui review, este o placă video bună, cu performanțe ridicate însă nu o placă special pentru jocuri, oricum jocuri precum Fifa 12 vor putea fi jucate fără probleme. Pe partea de multimedia găsim DVD-RW, două difuzoare stereo, cititor de carduri și o cameră web cu o rezoluție de 1.3 megapixeli. Bateria acestuia este Litiu Ion cu 6 celule care vă poate oferi o autonomie de până la 4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.