Acer Aspire 5750ZG-B964G32Mnkk

Dacă ești pasionat de jocuri însă nu ești genul care să cheltuie toate economiile pentru o configurație trazent atunci Acer Aspire 5750ZG-B964G32Mnkk poate fi soluția perfectă pentru tine dar și pentru bugetul tău. Acest model este unul lansat de curând de producătorul taiwanez și care recent a intrat și în oferta celor de la eMAG la un preț foarte accesibil. Face parte din categoria multimedia high end, adică este un laptop bun atât pentru filme, muzică și internet dar și pentru jocuri.

Acum dacă te întrebi de ce ai cumpăra acest model și nu altceva, citește acest review până la sfârșit și iți voi da suficiente motive să iți dai seama că este un laptop excelent. Încep cu sistemul de operare, care la majoritatea sistemelor în ziua de astăzi este Linux, deci ceva gratis, care oricum trebuia înlocuit cu ceva mai bun. Ei bine, acesta vine cu Microsoft Windows 7 Home Premium pe 64 biți, deci din start veți scuti bani pentru achiziționarea acestuia.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect pot spune că cei de la Acer au mers pe designul clasic pe care îl întâlnim la majoritatea laptopurilor produse în ultima perioadă. Pot spune că arată chiar foarte bine, este destul de ușor, cântărește numai 2.6 kilograme, și are o grosime de numai 3 centimetri. Culoarea acestuia, după cum se poate observa și din imaginile de mai sus, este un negru maroniu. Tastatura este plată, o tastatură completă, adică în partea dreaptă veți întâlni și tastele numerice, taste care vă vor ușura munca atunci când veți lucra cu cifre.

Nu este un laptop cu o configurație de ultimă oră, deci nu vă așteptați la ceva care să vă dea pe spate, însă pentru ce am menționat la începutul acestui articol configurația cu care vine este perfectă. Procesorul cu care vine echipat este un Intel Pentium Dual Core construit pe arhitectura 32 nanometri. Modelul acestuia este B960, un model pe care l-am mai întâlnit și la alte configurații de laptopuri multimedia. Acest model după cum v-ați putut da seama deja, are două nuclee care funcționează la o frecvență de 2200 MHz.

Chiar dacă nu aud prea multă lume să fie interesată de ecranul unui laptop, e bine de știut și câte ceva despre acesta. Este un LCD LED care are o diagonală ce măsoară 15.6 inch, deci standard. Rezoluția maximă este de 1366 x 768 pixeli iar ca și caracteristici speciale întâlnim tehnologia Acer CineCrystal, tehnologie cu ajutorul căreia imaginile vor fi clare și vii. Pe partea de memorie RAM, acesta vine dotat cu 4GB, ceea ce mie personal mi se par suficienți pentru orice utilizator, însă aveți posibilitatea extinderii până la maxim 8GB. Spațiul pentru stocarea fișierelor este asigurat de un hard disk clasic, SATA, cu o capacitate de 320GB.

Dacă la început am spus că Acer Aspire 5750ZG-B964G32Mnkk este un bun laptop pentru jocuri, am spus-o deoarece vine cu o placă video dedicată. Modelul întâlnit la acest model este NVIDIA GeForce 610M, model cu 1GB de memorie și cu care veți putea juca fără probleme jocuri precum Mafia 2 sau Metro 2033. La capitolul multimedia găsim un sistem audio destul de performant Dolby Advanced Audio v2, o cameră web cu o rezoluție de 1.3 megapixeli, DVD-RW și cititor de carduri. Bateria este Litiu Ion cu 6 Celule care vă poate asigura o autonomie de lucru de până la maxim 4 ore și 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.