Acer Aspire 5755G-2434G64Mnks

Dacă te-ai săturat ca vechiul laptop să îți facă figuri când ai mai mare nevoie de el, probabil a venit timpul să îl înlocuiești cu unul nou. Și cum suntem, în perioada sărbătorilor de iarnă, acesta poate deveni un bun prilej pentru a-ți face un cadou. Seria Aspire de la Acer îți oferă o gamă diversă de notebook-uri care oferă performanță, grafică și instrumente de comunicare care te va ajuta să completezi sarcinile tale zilnice.

Din această serie face parte și laptopul Acer Aspire 5755G-2434G64Mnks, un laptop bun la aproape tot, un notebook pe care l-aș recomanda persoanelor pasionate de jocuri dar și celor care au nevoie de un laptop pentru procesare video la nivel mediu. Configurația de ultimă generație va face ca sistemul tău să ruleze întotdeauna eficient fără a se bloca sau fără a se înțepa. Are garanție 12 luni, însă dacă dorești ți-o poți prelungi contracost cu încă 1 an sau maxim 2.

Acer Aspire 5755G-2434G64Mnks din fataAcer Aspire 5755G-2434G64Mnks din lateralAcer Aspire 5755G-2434G64Mnks inchis

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Nu numai că are o configurație de ultimă oră, dar și un design absolut superb. Un profil subțire, accent estetic elegant  și texturi încântătoare conferă acestui model un aspect solid și de unicitate. Carcasa este neagră, iar în jurul tastaturii argintie. Tastatura este neagră, ergonomică, tastele sunt plate și foarte silențioase. În stânga se află și tastatura numerică, foarte bună pentru cei ce lucrează mai mult cu numere (contabilitate).

Acer Aspire 5755G-2434G64Mnks vine dotat cu un procesor de tip Intel Core i5, procesor construit arhitectură 32 nanometri, cea mai nouă tehnologie dezvoltată de Intel. Modelul acestui procesor este 2430M, model lansat undeva la mijlocul anului trecut, procesor cu două nuclee ce rulează simultan la o frecvență de 2.4 GHz și poate ajunge în modul turbo la 3 GHz. Memoria cache este de 3 MB.

Ecranul este unul standard, cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch. Însă este vorba despre un display de tip Acer CineCrystal, asta înseamnă că imaginile afișate vor fi foarte viu colorate și de o claritate ca de cristal. Pentru un consum redus de energie cei de la Acer folosesc tehnologia LED. Aspectul imaginii este 16:9 iar rezoluția maximă care poate fi afișată este 1366 x 768 pixeli.

Chiar dacă vei instala Windows 7 plus ceva programe, memorie RAM va fi suficientă. Asta pentru că acesta vine dotat standard cu o plăcuță de memorie cu o capacitate de 4GB. Însă chiar și așa dacă pe viitor vei avea nevoie de mai multă memorie vei putea face un upgrade deoarece acesta suportă până la 8GB, însă cu condiția să fie de tip DDR3 și să funcționeze la o frecvență de 1066 Mhz. Nici de spațiu pentru stocare filmelor sau a jocurilor nu veți duce lipsă deoarece acesta are un hard disk cu o capacitate de 640 GB.

Acer Aspire 5755G-2434G64Mnks are două plăci video. Una dintre ele este integrată în procesor. Este vorba despre o placă video de tip Intel HD Graphics 3000 care funcționează la o frecvență de 650 Mhz și poate ajunge la maxim 1.2 GHz. Aceasta va fi folosită doar atunci când veți utiliza sistemul în aplicații de tip offfice. Iar a doua placă video este una dedicată, model GT 540M. Are o memorie de 2048 MB, asta înseamnă că va fi folosită atunci când veți solicita sistemul cu o aplicație mai puternică (un joc, un film HD).

Pe partea de multimedia, acest sistem vine echipat standard ca orice laptop din această categorie. Adică veți găsi un DVD-RW, cititor de carduri, o cameră web cu o rezoluție maximă de 1.3 megapixeli și două difuzoare stereo de tip Dolby Advanced Audio v2. Are o baterie de tip Litiu Ion care vă poate ține online până la 4 ore. Cu tot cu baterie acesta cântărește 2.6 kilograme.

One thought on “Acer Aspire 5755G-2434G64Mnks”

  1. Pingback: Laptop Acer Aspire 5733-374G50Mikk review și prețuri
  2. Trackback: Laptop Acer Aspire 5733-374G50Mikk review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.