Acer Aspire 5755G-2434G75Mnrs

Un laptop cu un aspect superb și cu o configurație bună atât pentru aplicațiile multimedia dar și pentru gaming (ceva mai moderat însă) este noul model de la Acer din seria Aspire, mai exact: 5755G-2434G75Mnrs. Îmi place acest laptop în special pentru aspectul sau, pentru configurația foarte bună dar nu în ultimul rând și pentru prețul foarte atractiv, un preț care îl face să devină un best buy din categoria sa.

Acer Aspire 5755G-2434G75Mnrs poate fi un model excelent atât pentru barbați (prin prisma configurației sale), cat și pentru femei, având o carcasa roșie acesta este un laptop care va întoarce priviri. Nu este nici foarte greu, acesta cântărește nici mai mult nici mai puțin de 2.6 kilograme – astfel se poate spune că acesta se încadrează și în standardele actuale. E bine de știut că sistemul de operare cu care acesta vine este Linux, însă pentru performanțe maxime vă recomand să instalați Windows 7.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Făcând parte din seria Aspire, ca și aspect 5755G-2434G75Mnrs este un laptop atractiv, ergonomic și la prima vedere cu o carcasă destul de durabilă. Este și destul de subțire subțire (are o grosime de doar 3 centimetri), are un accent estetic elegant și texturi încântătoare care conferă acestui model un aspect solid și de unicitate. Tastatura tip Chiclet este destul de ușor de folosit, tastele sunt foarte puțin distanțate iar o surpriză plăcută a fost faptul că cei de la Acer au pus și tastatură numerică – foarte utilă atunci când veți lucra cu cifre.

Procesorul este un Intel Core i5, 2410M , model ce face parte din a doua generație de procesoare – SandyBridge, lansat undeva la jumătatea anului 2011. Are o memorie cache de 3MB, cu 2 nuclee și 4 thread-uri care lucrează la o frecvență de 2.4GHz  dar care poate urcă dinamic la valoarea de 3.0GHz datorită Tehnologiei Intel Turbo Boost. De asemenea pentru un consum redus de energie procesorul își scade frecvența de lucru când nu este nevoie de atâta putere de procesare. Ecranul este unul standard, cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch, adică cam 40 de centimetri și are o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

Memoria RAM cu care acesta vine echipat standard este una cu o capacitate de 4GB, ceea ce face ca laptopul să se miște exemplar indiferent de aplicațiile care rulează. Pe parcurs veți putea face și un upgrade deoarece acesta suportă până la maxim 8GB de memorie, cu condiția să fie DDR3 si să ruleze la o frecvență de 1066 MHz. Însă sincer nu cred că va fi nevoie de vreun upgrade în următorii 3-4 ani. Hard disk-ul este unul pe măsura configurație, adică un HDD cu interfață SATA cu o capacitate de stocare de 750GB, cred eu că suficient de încăpător pentru orice pasionat de jocuri, filme sau muzică.

Placa video, nVidia GeForce GT450M cu o memorie de 2GB este una extrem de bună care va face fată oricărui joc apărut până în acest moment, pentru filme în format HD nu se mai pune problema. Pe partea de multimedia Acer Aspire 5755G-2434G75Mnrs găsim un sistem audio tip Dolby Advanced Audio v2 care se va auzi bestial, o cameră web cu o rezoluție de 1.3 megapixeli – excelentă pentru video conversațiile pe Skype sau Messenger. Are și cititor de carduri dar și DVD-RW. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule care vă va ține departe de o priză până la 4 ore și 30 de minute.

One thought on “Acer Aspire 5755G-2434G75Mnrs”

  1. Pingback: Laptop Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk review
  2. Trackback: Laptop Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.