Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks

Indiferent dacă vrei să te joci, sau vrei să vezi un film în format Full HD, sau poate vrei să convertești niște fișiere video, sau poate vrei să te relaxezi ascultând muzica preferată cu laptopul Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks poți face absolut orice fără nici cea mai mică problemă. De acum când îți vei cumpăra un joc nu va mai trebui să te uiți la cerințele acestuia deoarece cu acest laptop te poți juca absolut orice joc apărut până acum.

La un preț mai mult decât bun îți poți cumpăra un laptop cu o configurație de ultimă oră, care nu va mai necesita nici un upgrade pentru următorii ani. Și nu configurația acestui laptop este singurul său as, Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks are un design elegant și simplu exact ca unui laptop bussines. Nu trebuie să plătiți în plus pentru un brand ca să aveți un laptop foarte bun, de exemplu pentru un laptop Apple sau Sony pentru această configurație plăteați cu 500 lei mai mult. Însă dacă vreți să aflați mai multe despre acest laptop uimitor urmăriți review-ul până la sfârșit.

Acer Aspire 5755G-2674G75MnksAcer Aspire 5755G-2674G75Mnks tastaturaAcer Aspire 5755G-2674G75Mnks din spate

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Cum am menționat și mai sus în acest review design-ul acestui laptop este unul simplu dar în același timp și elegant, ceea ce îl face să fie mai mult  un laptop de tip bussines. Însă ce nu îmi  place mie la această carcasă este faptul că a fost confecționată dintr-un material lucios, asta înseamnă că de fiecare data când veți pune mână pe laptop vor ramene urme.

Culorile ce predomină sunt negru și argintiu, însă negru într-o măsură mai mare. Colțurile sunt foarte puțin rotunjite, ceea ce e foarte bine pentru că nu îl transformă într-un laptop pătrățos. Tastatura este una foarte bine aranjată, tastele sunt mai mult plate, nu sunt foarte mult ieșite în afară și nu au foarte mult spațiu între ele.Ăsta e un lucru bun deoarece dacă veți scăpa mâncare sau altceva pe tastatură nu va mai intra sub ea. Fiind un laptop bussines în cadranul cu tastatura cei de la Acer au mai făcut loc și pentru o tastatură numerică.

Displayul este unul clasic fără prea mari deosebiri față de un laptop de tip office însă nu asta e foarte important la un laptop. Acesta măsoară o diagonală de 15.6 inch folosește tehnologia Acer CineCrystal pentru a reda imagini vii și realiste însă nu este un ecran Full HD. Ce mi-ar fi plăcut să văd ar fi fost un ecran mat, dar probabil un ecran lucios e mai ieftin.

Cum am scris și mai sus Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks vine cu un procesor performant foarte bun pentru gameri dar și pentru persoanele ce au nevoie pentru aplicații cu cerințe ridicate. Astfel acesta are un procesor de ultimă generație Intel Core i7 care funcționează cu tehnologia 32 nano metri Sandy Bridge (pentru un consum redus de energie și performanțe ridicate). Modelul acestui procesor este 2670QM care funcționează la frecvența de 2200 Mhz cu un cache de 6144 KB (6MB).

Memoria cu care vine acest laptop este de 4GB și cred că este suficientă pentru a rula fără probleme majoritatea jocurilor și aplicațiilor. Însă dacă doriți să îi faceți un upgrade acesta suportă până la 8GB DDR3. La capitolul stocare cei de la ACER cred că au compensat și pentru memoria RAM adăugând un hard disk de tip SATA cu o capacitate de 750 GB. Însă dacă doriți o viteză și o performanță mai bună atunci vă recomand să puneți în paralel și un hard disk de tip SSD.

Dacă am spus mai sus că acesta este un laptop pentru gameri sau pentru persoanele ce au nevoie de o configurație puternică așa și este. Deoarece Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks are o placă video dedicată produsă de NVIDIA model GT 540M. Este o placă video puternică cu o memorie de 2048 MB (2GB) care va face față oricărei aplicații.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Se1y7kJjmU8&hd=1[/tube]

Cu o configurație atât de puternică probabil v-ați fi gândit că la capitolul autonomie acest laptop nu o să exceleze. Însă bateria este un de tip Li Ion cu 6 celule ce poate să vă ofere o autonomie de lucru de până la 4 ore. Însă pentru o autonomie mai mare laptopul are și un comutator între plăcile video, soluția NVIDIA Optimus, astfel în cazul în care dorești să lucrezi la calculator fără a avea necesare performanțe video deosebite (jocuri, filme HD) atunci acesta se comută automat pe placa video integrată.

One thought on “Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks”

  1. Pingback: Laptop Sony Vaio VPCF23S1E/B.EE9 Review
  2. Trackback: Laptop Sony Vaio VPCF23S1E/B.EE9 Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.