Acer Aspire 7739G-384G32Mnkk

Ai nevoie de un laptop bun însă încă nu te-ai hotărât ce model să alegi? Acer Aspire 7739G-384G32Mnkk poate fi laptopul perfect pentru tine dacă ești genul de persoană care îl utilizează pentru filme (în special), muzică, internet dar și jocuri, însă într-o măsură mai mică. Nu este un sistem de gaming însă poate rula fluent o gama diversificată de jocuri, chiar și pe cele apărute recent, însă ce e drept la o rezoluție mai mică.

Nu este un laptop pe care să îl iei după tine prin vacanțe sau concedii, greutatea acestuia fiind destul de mare, aproximativ 3.3 kilograme. E bine de știut că perioada de garanție este de numai 12 luni, dar după cum bine știți contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Inclus în preț aveți și sistemul de operare Linux, însă pentru o performanță optimă vă recomand să cumpărați o licență de Windows 7.

Acer Aspire 7739G-384G32Mnkk deschis cu Windows 7Acer Aspire 7739G-384G32Mnkk inchisAcer Aspire 7739G-384G32Mnkk tastatura

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Acer Aspire 7739G-384G32Mnkk este un laptop mare, însă care arată bine și nu dă impresia de laptop greu și mare. Carcasa este gri închis, construită dintr-un plastic de bună calitate. Suprafața acestuia este texturată – pentru o aderentă sporită dar și pentru un aspect mai deosebit. În rest își păstrează același design clasic pe care producătorul îl folosește pentru această serie de notebook-uri. Tastatura este neagră și este completă – cuprinde și tastele numerice. Tastele sunt plate și foarte plăcute la atingere însă la prima vedere îmi dă senzația că sunt foarte sensibile. Cum am scris și la începutul acestui review este un laptop bun pentru vizionat filme deoarece are un display cu o diagonală ce măsoară 17.3 inch. Dacă mai era și Full HD cred că era un best buy, însă are o rezoluție maximă de 1600 x 900 pixeli, oricum este foarte bine și așa.

Piesa de rezistență cu care vine acest model, cu siguranță este procesorul. Este vorba despre un Intel Core i3 construit pe tehnologia 32 nanometri – prima generație. Modelul acestuia este 380M, un model mai vechi, dacă îi putem spune așa, care a avut data lansării undeva la începutul anului 2010. Acesta are în structura sa două nuclee care funcționează la o frecvență de 2.53 GHz cu o memorie cache structurată pe 4 nivele cu o mărime de 3 MB.

Pe partea de memorie și stocare producătorul taiwanez a pus suficient cat să ruleze sistemul fără probleme, dar și atunci când veți dori să faceți o mică editare video sau un batch resize la câteva sute de poze. Astfel că acesta vine cu o plăcuță de memorie de 4GB, însă vă oferă opțiunea de a face upgrade oricând veți dori deoarece suportă până la maxim 8GB de memorie. Cu condiția să fie DDR3 si să ruleze la o frecvență de 1066 MHz. Hard disk-ul este tip SATA și are o capacitate de stocare de 320GB.

Fiind un laptop multimedia, Acer Aspire 7739G-384G32Mnkk are o placă video dedicată. Nu cea mai performantă placă însă suficient de bună pentru a rula în condiții optime jocuri precum Crysis 2 sau Mafia 2 dar și filme în format HD. Este vorba despre NVIDIA GT 610M, o placă cu o memorie de 1024 MB (1GB). Pe partea de multimedia acesta are în dotare: DVD-RW, cititor de carduri 2 în 1, două difuzoare stereo și cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule și vă poate oferi o atonomie de lucru până la maxim 4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.