Acer Aspire E1-531-B8302G32Mnks

Este greu de catalogat un laptop ca fiind slab sau bun, acest lucru depinzând în principal de așteptările viitorilor utilizatori de la fiecare dispozitiv. Astfel, un laptop ce pentru anumiți utiliziatori mai experimentați, ce au nevoie de performate ridicate, poate fi considerat depășit, pentru alții poate fi exact ceea ce au nevoie. Performanța depinde în principal de activitățile întreprinse pe laptop și de nevoile fiecăruia.

Un astfel de laptop, ce nu se remarcă prin performanțe duse la extrem însă care cu siguranță își face treaba de zi cu zi îl reprezintă modelul de Laptop Acer Aspire E1-531-B8302G32Mnks. Acer ne-a obișnuit mai mereu cu un raport calitate – preț foarte bun, iar modelul în cauză nu face excepție. Deși nu excelează la niciun capitol, dispozitivul este unul ce își va găsi cu siguranță destul de mulți cumpărători, în special datorită prețului scăzut ce îl face să fie unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață la ora actuală.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Deși este un laptop din gama budget a celor de la Acer acest model este unul care la exterior nu dă impresia de ieftin. Și chiar dacă nu folosește cele mai bune materiale printr-un design modern și destul de elegant producătorul încearcă să mascheze categoria din care acest model face parte, și pot spune că îi reușește acest lucru. Deși în mare parte este negru, în porțiunea touchpad-ului acesta este argintiu, tocmai pentru a ascunde amprentele și micile zgârieturi. Tastatura este neagră, tastele sunt plăcute la atingere și chiar dacă tastele pentru săgeți sau direcționale nu sunt chiar pe placul meu acest lucru se compensează prin blocul numeric din partea dreaptă care își va face treaba cu brio atunci când veți folosi laptopul pentru aplicații office.

Dimensiunile acestuia sunt în limitele normale, cu o greutate de 2.4 kilograme și o grosime de numai 3.3 centimetri putem spune că se încadrează în standardele actuale ale laptopurilor de 15,6 inch. Nu este nici prea greu și nici pre gros, este un laptop ideal pentru studenți sau tineri deoarece poate fi transportat fără probleme cu sau fără o geantă adecvată. Ecranul este unul care folosește tehnologia LED, diagonală acestuia nu depășește 15.6 inch și dispune de Acer CineCrystal o caracteristică a ecranelor Acer pentru culori vii și clare. Fiind un laptop office, predestinat folosirii pentru aplicațiile uzuale acesta vine dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core care funcționează pe arhitectura 32 nanometri. Modelul folosit la acest laptop este B830, model lansat la începutul acestui an, funcționează la o frecvență de 1800 MHz cu o memorie de cache de 2 MB.

Nu este un procesor de ultimă oră însă după cum am spus și mai sus pentru sistemul de operare (puteți instala atât Windows 7 cat și Windows 8) și alte câteva programe acesta va face fată fără probleme. După părerea personală cei 2GB de memorie cu care acesta vine echipat sunt exact la limita funcționării optime a sistemului, de aceea vă recomand un upgrade cu încă 2 GB pentru a nu intampina probleme atunci când veți desfășura operațiuni de tip multitasking. Pentru stocarea fișierelor producătorul vă pune la dispoziție un hard disk cu o capacitate de stocare de 320 GB, suficient pentru un laptop office, și cred că pentru orice utilizator obișnuit.

Era de asteptat ca placa video sa fie una integrata. Insa Acer Aspire E1-531-B8302G32Mnks are o placa video destul de buna, este vorba despre Intel HD Graphics o placa cu suport HD. Pe partea de multimedia acesta vine dotat cu DVD-RW, cititor de carduri 5 in 1, doua difuzoare stereo si o camera web cu o rezolutie HD – perfecta pentru conversatiile video pe Skype sau Yahoo! Messenger! Bateria este Litiu Ion cu 6 celule si cred ca puteti obtine o autonomie de lucru de pana la maxim 4-5 ore, depinzand in mare parte de utilizarea acestuia.

One thought on “Acer Aspire E1-531-B8302G32Mnks”

  1. Pingback: Acer Aspire E1-531-B9604G50Mnks - review pentru un laptop buget
  2. Trackback: Acer Aspire E1-531-B9604G50Mnks - review pentru un laptop buget

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.