Acer Aspire V5-531-877B4G32Makk

Un laptop care s-a vândut foarte bine în această perioadă și care îl recomand în special celor care au nevoie de un sistem pentru aplicațiile multimedia este Acer Aspire V5-531-877B4G32Makk. Poate dacă îl priviți prin prisma aspectului nu vă puteți da seama ce are atât de special încât să ajungă unul dintre cele mai vândute laptopuri. Ei bine, prețul acestuia îl recomandă (verifică prețul și stocul acestuia aici), având un raport preț/performanță foarte bun.

Bineînțeles că nu poate fi perfect, deci are și câteva minusuri, însă pentru cei ce îl vor folosi pe post de PC acesta chiar poate fi perfect. Spun acest lucru deoarece bateria acestuia este una puțin mai slabă fată de majoritatea laptopurilor, adică are doar 4 celule, ceea ce înseamnă că autonomia de lucru va fi redusă cu maxim 1 oră. Însă dacă îl veți folosi pe post de PC, cum am scris și mai sus, acest lucru nu poate fi un impediment.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu știu dacă se poate observa prea bine din imaginile de mai sus însă acest model este negru mat. Asta înseamnă că urmele, zgârieturile nu vor fi atât de vizibile ca și la un laptop lucios. Ca și dimensiuni acesta se încadrează în standardele actuale, având o greutate de numai 2.3 kilograme și o grosime de aproximativ 2 centimetri. Sistemul de operare pe care îl veți găsi atunci când veți deschide acest laptop va fi Linux, însă personal vă recomand să instalați Windows 7 – pentru a funcționa la parametri optimi.

Configurația, după cum am scris și mai sus este una potrivită unui utilizator ce își dorește acest laptop pentru aplicații multimedia. Procesorul este un Intel Celeron Dual Core, nu vorbim de ceva foarte performant, nici nu am avea cum având în vedere prețul acestuia, însă pentru ce este construit acest sistem acesta va face fată fără probleme. Modelul acestuia este 877, un model pe care până acum nu l-am mai întâlniți la niciun alt model de laptop. Este construit pe arhitectura 32 nanometri, SandyBridge, și funcționează la o frecvență de 1400 MHz.

Chiar dacă nu este la fel de important precum restul configurației, ecranul cu care acesta vine echipat este unul standard Acer CineCrystal, cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch și care poate afișa o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli. La capitolul memorie RAM acesta vine echipat standard cu o plăcuță de memorie cu o capacitate de 4GB însă producătorul vă oferă posibilitatea extinderii acesteia până la maxim 8GB. Pentru stocarea fișierelor aveți la dispoziție un hard disk clasic cu o capacitate de 320GB, ceea ce este mai mult decât suficient pentru orice utilizator.

Nefiind un laptop destinat jocurilor Acer Aspire V5-531-877B4G32Makk vine dotat doar cu o placă video integrată. Nu este foarte performantă însă jocuri precum FIFA , NFS sau Counter Strike vor rula fluent și fără probleme. Pe partea de multimedia acesta vine echipat cu un sistem audio performant Dolby Advanced Audio v2 format din două difuzoare ce vă va reda un sunet clar chiar și la un volum ridicat. Pe lângă acesta, mai găsim și o cameră web cu o rezoluție de 1.3 megapixeli (perfectă pentru video conversații) DVDRW dar și cititor de carduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.