Acer TravelMate 5760-2334G50Mnsk

Chiar dacă a trecut ceva vreme de când nu am mai adăugat ceva nou în categoria laptopuri, astăzi vom discuta despre un laptop din gama TravelMate a celor de la Acer. Acest model, 5760-2334G50Mnsk, aș putea spune că este unul destul de nou apărut pe piața din Romania, cu un raport preț performanță excelent. În primul rând acest model l-aș recomanda celor care au nevoie de un sistem suficient de performant pentru aplicațiile uzuale dar și pentru cei care mai fac câte un joc din când în când.

Un plus pentru unii și un minus pentru alții, așa aș putea spune despre sistemul de operare cu care acesta vine preinstalat. Inclus în acest preț veți primi și o licență pentru Windows 7 Home Premium pe 64 de biți, acesta poate fi considerat un avantaj numai pentru utilizatorii de Windows deoarece nu vor mai fi nevoiți să cumpere o licență. Însă dacă nu folosiți acest sistem de operare aceasta va fi inutilă.

Acer TravelMate 5760-2334G50Mnsk din dreaptaAcer TravelMate 5760-2334G50Mnsk din fataAcer TravelMate 5760-2334G50Mnsk din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul aspect nu putem spune că este un laptop care vine cu ceva revoluționar însă nici nu avea cum, având în vedere că prețul acestuia nu ar permite acest lucru. Are un design simplu, aș putea spune clasic, cu care ne-au obișnuit cei de la Acer și pe care îl întâlnim la majoritatea laptopurilor lansate în ultima perioadă. Este construit dintr-un plastic de bună calitate, nu este lucios, astfel că urmele sau zgârieturile nu vor fi foarte vizibile. Un plus îl reprezintă și prezența tastaturii numerice, foarte utilă atunci când veți lucra cu cifre.

Cu siguranță nu veți cumpăra acest laptop numai pentru aspectul acestuia, mai degrabă pentru prețul foarte bun și pentru configurația pe măsură. Iarăși, un lucru pe care nu îl întâlnești la laptopurile din ziua de astăzi este ecranul de 15.6 inch Non-Glare, mai pe românește mat. Veți aprecia acest ecran atunci când veți ieși cu acesta în aer liber deoarece lumina nu se va mai reflectă și vă va permite să lucrați fără probleme. Procesorul din dotare este un Intel Core i3 construit pe arhitectura SandyBridge. Modelul acestuia este 2330M, model lansat undeva la începutul anului 2011. Rulează la o frecvență de 2.2 GHz cu o memorie cache de 3MB, deci va face fată fără probleme sarcinelor multimedia.

Fiind un laptop din categoria multimedia Acer TravelMate 5760-2334G50Mnsk vine echipat standard cu plăcuță de RAM cu o capacitate de 4GB. Pot spune că este de ajuns pentru a funcționa cam orice aplicație în condiții optime, însă pe parcurs dacă va fi nevoie veți putea face un upgrade deoarece acesta mai dispune de un slot de memorie. Pentru stocarea fișierelor acesta vine echipat cu un hard disk clasic tip SATA ce are o capacitate de stocare de 500GB, mai mult decât suficient pentru orice utilizator.

Am spus la începutul acestui review că poate fi considerat și un laptop capabil în a rula ceva jocuri cu cerințe de sistem mai mici, și chiar așa și este. Chiar dacă placa video este Intel HD 3000, integrată în procesor, aceasta este suficient de bună încât poate rula filmele în format HD, chiar și jocuri precum FIFA 2012 sau NFS. Pe partea de multimedia acesta este echipat standard, ca orice alt laptop. Găsim DVD-RW, cititor de carduri, două difuzoare stereo cu tehnologia HD Audio și cameră web cu o rezoluție maximă de 1.3 megapixeli. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule, deci vă puteți așteptă la o autonomie de până la maxim 4-5 ore.

One thought on “Acer TravelMate 5760-2334G50Mnsk”

  1. Pingback: Laptop Acer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk review cu păreri
  2. Trackback: Laptop Acer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk review cu păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.