Acer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk

Dacă sunteți pasionați de jocuri o alternativă potrivită pentru Acer TravelMate 5760-2334G50Mnsk, poate fi Acer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk, un model din aceesi serie însă cu o placă video mai performantă. Iar dacă în articolul în care am vorbit despre 5760-2334G50Mnsk și am spus că este un laptop pe care l-aș recomanda în special persoanelor ce au nevoie de un sistem pentru aplicațiile uzuale, 5760G-2334G64Mnsk este un laptop cu o configurație perfectă pentru aplicațiile multimedia dar și pentru jocuri.

Bineînțeles că având o placă video dedicată și prețul acestuia este cu aproximativ 100 LEI mai mare fată de cel cu placă video integrată, practic aceasta fiind cam singura diferență între aceste două laptopuri. Ce cred eu că reprezintă un avantaj este faptul că inclus în preț veți primi și o licență pentru sistemul de operare Windows 7 Home Premium 64 biți, cel mai folosit sistem de operare în acest moment.

Acer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk din stangaAcer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk din fataAcer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Legat de aspect nu se pot spune prea multe lucruri deoarece aceasta păstrează același design clasic, simplu pe care cei de la Acer l-au adoptat în ultimele serii de laptopuri. Carcasa acestuia este construită dintr-un plastic de bună calitate, iar la prima vedere pare destul de rezistentă. De apreciat este faptul că finisajul acestuia este mat, astfel zgârieturile și amprentele nu vor fi la fel de vizibile ca pe un laptop lucios. Tastatura este completă, adică în partea dreaptă veți găsi și tastele numerice, foarte importante atunci când lucrați mult timp cu cifre. Ca și greutate acesta se încadrează în standardul actual cu o greutate de  2,5 kilograme.

Fiind un laptop entry level din categoria gaming era și normal să vină echipat cu un procesor suficient de puternic care să poată face fată atât jocurilor cat și aplicațiilor ce au nevoie de mai multe resurse. Acesta are un procesor Intel Core i3 construit pe arhitectura SandyBridge. Vorbim despre modelul 2330M, model pe care l-am mai întâlnit și la unele laptopuri din categoria multimedia. Acesta a fost lansat undeva la începutul anului 2011, funcționează la o frecvență de 2.2 GHz și are o memorie cache de 3MB.

Ce mai îmi place la acest laptop este ecranul acestuia. Acer TravelMate 5760G-2334G64Mnsk are un ecran cu o diagonală standard, de 15,6 inch, însă display-ul acestuia este mat, un lucru de apreciat deoarece atunci când îl veți folosi în spații deschise lumina nu se va reflecta în ecran. Pe partea de memorie acesta vine echipat standard cu 4GB DDR3, suficient pentru a rula cam orice aplicație multimedia. Pe parcurs dacă veți simți nevoia de mai multă memorie veți putea face un upgrade deoarece acesta suportă până la maxim 8GB de memorie. Pentru depozitarea fișierelor cei de la Acer vă pun la dispoziție un hard disk clasic cu o capacitate de stocare extrem de generoasă, 640GB.

La capitolul video acesta vine echipat cu o placă video dedicată, asta pentru că la începutul acestui review am spus că poate fi considerat un laptop bun pentru jocuri. Vorbim despre nVidia GeForce GT 520M, o placă video cu o memorie RAM de 512 MB. Cu aceasta veți putea rula fluent cam orice joc modern, însă la rezoluție și detalii medii. Ca și conectivitate acesta vine cu următoarele porturi: Bluetooth, 1 x HDMI, 1 x VGA, 3 x USB 2.0, iar pe partea de multimedia întâlnim două difuzoare stereo, cititor de carduri, DVD-RW și webcam. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule, ceea ce înseamnă că vă poate asigura aproximativ 3-4 ore de autonomie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.