Akai LT-1990

O soluție buget pentru o bucătărie, pentru camera copiilor, hoteluri sau pensiuni, sau pentru orice altă încăpere de dimensiuni mai reduse o reprezintă televizorul Akai LT-1990. Deși nu impresionează cu nimic anume (poate doar cu prețul fără concurentă în acest moment) consider că acest TV poate fi soluția ideală pentru ce am specificat mai devreme mai ales că nu vorbim despre o firmă chiar no name.

Pentru cei mai tineri care nu știu, Akai este o firma japoneză fondată în anul 1929, deci cu ceva experiență în domeniul electronicelor și electrocasnicelor. De precizat este faptul că perioada de garanție la acest produs este ca și la majoritatea produselor din gama sa, adică 24 de luni. Însă cei de la eMAG vă oferă posibilitatea extinderii acesteia cu încă 12 sau 24 de luni, bineînțeles contracost.

Akai LT-1990 din fata

 

 

 

 

 

Vezi pretul dar si alte imagini aici …

La exterior Akai LT-1990 se prezintă că orice alt televizor din gama sa de preț. Deci nu putem vorbi despre un design special sau materiale de cea mai bună calitate. Și chiar dacă nu s-au folosit cele mai bune materiale acest model dă senzația de produs strașnic care nu te va lăsa la greu. Cântărește numai 4.25 kilograme, are o lățime de 18 centimetri cu stand și de numai 3-4 centimetri fără stand.

La capitolul audio producătorul nu ne oferă nicio informație legată despre puterea difuzoarelor însă tind să cred că în spatele carcasei se ascund două difuzoare stereo cu o putere de 2×5 wați care se vor dovedi mai mult decât suficiente pentru acest TV.

După cum probabil știți deja ecranul acestuia folosește tehnologia LED (de aici și grosimea destul de mică), deci și un consum de energie scăzut. Diagonala acestuia măsoară 47 de centimetri, are un timp de răspuns de numai 5 milisecunde și un contrast dinamic de 50000:1. Era de așteptat ca și calitatea imaginii să fie HD, adică o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli. Dispune și de caracteristici superioare precum Comb Filter 2D dar și un unghi de vizibilitate de 170/160 grade.

Pe partea de caracteristici speciale întâlnim: control parental, număr de canale: 100 și teletext 1000 pagini. Ce nu are acest TV este playerul multimedia incorporat dar și tunerul digital fără de care nu veți putea recepționa posturile în format digital sau HD decât cu ajutorul unui mediabox extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.