Akai LT-2204AB

Se pare că televizoarele LED sunt din ce în ce mai accesibile, atunci când vine vorba de preț, și asta pentru că văd că există și televizoare ieftine care folosesc această tehnologie care este relativ destul de nouă. Un exemplu foarte clar este televizorul Akai LT-2204AB, un televizor micuț care cu siguranță își va găsi locul undeva într-un spațiu mai restrâns sau de ce nu va fi folosit pe post de monitor.

Însă dacă și acesta este prea mare pentru ce aveți nevoie, o alternativă bună ar putea fi Univision LD-1610, tot un televizor ce folosește această tehnologie dar cu o diagonală și cu un preț mai mic decât acesta. Chiar dacă nu foarte multă lume a auzit de acest producător de electronice, Akai este un nume destul de vechi în această industrie – și-a început activitatea undeva prin 1929. Garanția oferită de producătorul japonez este de 24 de luni, dar contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni.

Akai LT-2204AB deschisAkai LT-2204AB din fataAkai LT-2204AB inchis

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

După cum se poate observa și în imaginile de mai sus Akai LT-2204AB  este negru, și ai zice că este mai mult un monitor decât un televizor. Însă pentru banii cu care acesta se vinde eu zic că arată destul de bine. Despre calitatea sunetului nu pot spune mai nimic, deoarece producătorul a uitat să mai ne ofere detalii legat de acest aspect, deci nu știu dacă are două difuzoare sau ce putere de ieșire a sunetului are – bănuiesc doar că ar putea avea două difuzoare stereo cu o putere de 2×2.5 wați.

Pe partea video Akai LT-2204AB  mă surprinde într-un mod plăcut. Chiar dacă diagonala acestuia este de doar 56 centimetri, calitatea imaginii este Full HD – poate afișa o imagine cu o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli. Însă personal nu cred că se va observa vreo diferență dintre un film HD și unul Full HD pe acest televizor. Display-ul folosit este un LED cu 16,7 milioane de culori și cu un unghi de vizibilitate de 170/160 grade.

Alte aspecte care mai trebuiesc specificate în acest review ar mai fi: faptul că nu vine cu tuner digital incorporat și nici cu player multimedia incorporat. Are teletext cu un suport de până la 1000 pagini și maxim 200 programe care se pot memora. Are și mufă HDMI, deci poate fi folosit împreună cu un media player, sau pe post de monitor la calculator. Este și foarte ușor, cântărește numai 4.62 kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.