Akai LT-3289

Akai LT-3289 poate fi soluția potrivită pentru cei care caută un televizor LCD ieftin, cu diagonală potrivită pentru o cameră de apartament dar și cu dotări de bază. Cu siguranță nu veți cumpăra acest model pentru aspect, nu pentru că este nereușit, însă nu vine cu ceva nou, deși nu cred că se mai pune problema aspectului având în vedere prețul cu care acesta se vinde (click aici pentru a verifica stocul și prețul actualizat).

Totuși de ce aș recomanda cuiva acest televizor? Păi în primul rând pentru prețul foarte mic, poate cel mai mic preț din categoria din care acesta face parte, iar în al doilea rând pentru funcțiile cu care acesta vine, nu cele mai avansate însă cele de bază și de care are nevoie orice utilizator obișnuit, iar ca să nu mă mai repet detalii despre toate aceste caracteristici veți găsi în continuarea acestui review.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Despre aspectul acestui televizor nu vă pot spune prea multe lucruri, doar că arată ca orice alt televizor din gama sa de preț. Este un televizor simplu, cu un aspect clasic, construit dintr-un plastic lucios (cum sunt majoritatea televizoarelor). Detalii despre grosimea sa (deși înclin să cred că are în jur de 9 centimetri grosime) sau greutate nu am găsit deoarece nu am găsit nici site-ul oficial al producătorului.

Iarăși despre sistemul audio nu am găsit mai nimic, deși este probabil să fie asigurat de două difuzoare stereo cu o putere de 2×7 wați. Ecranul este LCD cu o diagonală ce măsoară 81 de centimetri, cu o calitate a imaginii HD, adică o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli. Nu are un ecran extraordinar, însă nu este recomandat pentru cei mai pretențioși pentru că probabil vor găsi foarte multe chestii de obiectat, însă să nu uităm prețul.

Ce este mai important este faptul că Akai LT-3289 vine cu tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* incorporat, deci veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox, bineînțeles dacă operatorul de cablu vă permite acest lucru. Alt lucru de apreciat la acest model este că vine cu player multimedia incorporat cu care veți putea reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.