Beko Prestige Line 18100 BTU

Din seria Beko Prestige Line  astăzi vom discuta despre modelul cu cea mai mare putere, și anume 1810 BTU. Acesta este un model foarte puternic, de aceea este recomandat celor care vor să răcească spații largi. Nu este recomandat pentru răcirea unei singure camere sau a unui apartament, și asta deoarece consumul de energie va fi mult mai mare fată de unul cu o putere mai mică iar singurul avantaj ar fi acela că răcirea s-ar face mai rapid.

Trebuie să știți de la bun început că în prețul acestuia este inclusă și instalarea, deci este o afacere destul de bună deoarece nu veți mai fi nevoiți să căutați si să plătiți o firmă specializată pentru a face acest lucru. Însă instalarea rămâne gratuită de către Service Arctic numai în limita traseului frigorific specificat pentru fiecare produs în parte , în maxim 5 zile lucrătoare de la momentul înregistrării solicitării clientului.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pe lângă funcțiile clasice de răcire sau încălzire acest model vine și cu alte câteva funcții pentru confortul dumneavoastră. În plus nu este o condiție ca acesta să fie folosit numai pe timpul verii, cu 18200 capacitatea de încălzire acesta poate fi folosit chiar și pe timpul iernii. Ce trebuie știut este că garanția acestuia este de 24 de luni însă aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni.

Clasa de energie din care acesta face parte este A, cu un consum energetic de 1651 wați atunci când îl veți folosi pentru răcire și de 1555 atunci când va fi folosit pentru încălzire. Eu zic că are un consum destul de bun dacă ținem cont și de faptul că puterea este ridicată în comparație cu alte aparate de aer condiționat. Filtrele folosite sunt de tip Filtru Anti-Bacteria și Dezodorizant.

În sfârșit a venit momentul să vorbim și depre funcțiile despre care vorbeam la începutul acestui review. Acestea sunt: Hotstart, Timer ON-OFF 24 h, Control automat al temperaturii, Dezumidificare și Jet Cool. Funcția Jet Cool se activează ușor cu ajutorul butonului de pe telecomandă unității, setează aplicația pentru o funcționare la viteză mare de ventilație și răcește încăperea automat la 18 grade, indiferent de temperatura setată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.