Beko Prestige Line

Vara se apropie cu pași repezi și cum vara în România a devenit din ce în ce mai deșertică atunci soluția, cu siguranță a rămas la un aparat de aer condiționat. Și cum oferta de astfel de aparate este destul de largă este foarte greu să vă decideți la un anumit produs. De aceea, astăzi în acest articol vom discuta despre gama de aer condiționat de la Beko, și anume Prestige Line, gama formată din 3 aparate cu puteri și opțiuni diferite.

Vom încerca să facem un scurt review fiecăruia dintre aceste 5 iar dumneavoastră la sfârșit veți decide care dintre acestea este potrivit casei dumneavoastră. Toate aparatele din această gama au instalarea inclusă în preț, un mare avantaj deoarece o instalare de AC ajunge cam la 300RON, deci din start scutiți niște bani. Garanția acestor aparate este de 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul aspect, indiferent de puterea fiecărui aparat design-ul folosit este unul și același Oricum nu cred că este foarte important aspectul unității, mult mai importante sunt funcțiile sau puterea acesteia. Designul este simplu, după cum puteți observa și în imaginile de mai sus unitatea internă cat și cea externă sunt complet albe. Unitatea internă vine cu display pe partea frontală unde se va afișa temperatura setată precum și funcția folosită.

Primul aparat despre care vom vorbi  din gama Beko Prestige Line, este cel cu o putere de 12000 BTU, recomandat celor care îl vol folosi pentru a răci sau încălzi un întreg apartament. Puterea consumată la încălzire este de 982 wați iar la răcire de 982 wați, astfel încadrându-se în clasa de eficiență energetică A. Are și câteva funcții speciale precum: Timer ON-OFF 24 h, jet cool, control automat al temperaturii, hotstart și dezumidificare.

Beko Prestige Line cu o putere de 9050 BTU, este un aparat de aer condiționat cu un preț asemănător cu cel de mai sus însă cu o putere de răcire sau încălzire de numai 9050 de BTU. Acesta este recomandat încăperilor mai mici, camere de apartament. Nu voi mai enumera și funcțiile acestuia deoarece sunt asemenea cu cel prezentat mai sus. E bine să precizez totuși că și acesta are Filtru Anti-Bacteria și dezodorizant.

Ultimul din gama Beko Prestige Line, este și cel mai scump deoarece are o putere mult mai mare fată de celelalte două, mai exact 18100 BTU. Și acesta are două funcții (răcire și încălzire) și este recomandat spațiilor larg deschise datorită puterii mărite acesta poate răci rapid încăperi destul de mari. Zgomotul produs de unitatea interioară este de numai 49 decibeli iar cea exterioară de 55 decibeli.

3 thoughts on “Beko Prestige Line”

  1. Pingback: Aparat de aer condiționat Beko Prestige Line 18100 BTU păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Aparat de aer condiționat Beko Prestige Line 18100 BTU păreri, prețuri și review
  3. Pingback: Aparat de aer condiționat Beko Prestige Line 9000 BTU cu Inverter păreri, prețuri și review
  4. Trackback: Aparat de aer condiționat Beko Prestige Line 9000 BTU cu Inverter păreri, prețuri și review
  5. Pingback: Aparat de aer condiționat Ariston AE-MW12-DX review și păreri
  6. Trackback: Aparat de aer condiționat Ariston AE-MW12-DX review și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.