Beko Prestige Line 9000 BTU Inverter

Dacă căldura insuportabilă a ajuns și în locuința dumneavoastră poate că a venit timpul să cumpărați un aparat de aer condiționat. Spun asta pentru că recent mi-am achiziționat un astfel de model și chiar pot spune că sunt foarte mulțumit, atât ca și preț dar ca și calitate acest model cu puterea de 9000 BTU este un produs excelent. Acest face parte din gama de aer condiționat 2011, Beko Prestige Line.

Garanția oferită de producător pentru acest produs este de 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Trebuie să știți că în prețul acestuia aveți inclusă și instalarea, astfel că nu va mai trebui să plătiți în plus pentru montat. De specificat este că acesta se instalazea gratuit numai în limita traseului frigorific specificat pentru fiecare produs în parte, de către Service Arctic, în maxim 5 zile lucrătoare de la momentul înregistrării.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca orice alt model din gama Prestige Line și acesta are un aspect modern și foarte plăcut. Unitatea interioară are în dotare un display LCD, după cum se poate observa și din imaginile de mai sus în care vă va indica temperatura setată. Foarte important la un astfel de aparat în afară de consumul energetic este și zgomotul produs de unitatea interioară dar și cea exterioară. Unitatea interioară a acestuia produce un zgomot de 37 decibeli iar cea exterioară de 53 decibeli, asta înseamnă că este destul de silențios.

Puterea de 9000 BTU este pentru răcire, însă pentru încălzire acesta are o putere de 9386 BTU. Pentru cei interesați de consumul energetic, având în vedere că este un aer condiționat cu inverter consumul de curent va fi mult mai mic fată de un aparat de aer condiționat clasic. Astfel că pentru răcire acesta are un consum de numai 730 wați iar pentru încălzire de 745 wați.

Ca și funcții găsim: Jet Cool, Auto-restart, Dezumidificare, Timer ON-OFF 24 h și Hotstart (funcția de pornire la cald). Funcția Jet Cool asigură răcirea rapidă a camerei. În acest mod se refulează un jet puternic de aer rece pentru 30 min sau până când temperatura camerei atinge 18 grade celsius. Funcția de dezumidifcare scade umiditatea fără a afecta temperatura camerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.