LG CC12AWR

Vreti un discount de 250 de lei si un aer conditionat cat mai bun pentru a face fata caldurii insuportabile din casa pe timpul verii? Va prezentam astazi un aparat de aer conditionat cu o capacitate destul de mare, 12 000 BTU atat la racire cat si la incalzire. Si da, ati ghicit, acest  LG CC12AWR are functie de incalzire, racire, dar nu numai atat, se adauga in plus functia de dezumidificare si Hot Start.

Aparatul de aer conditionat LG CC12AWR este dotat cu tehnologie cu inverter pentru ca dumneavoastra sa aveti un consum minim de energie electrica atunci cand il utilizati. De mentionat este faptul ca aceta are functii speciale cum ar fi Sleep Mode, Auto Curatare si Jet Cool, dar si filtru Anti-Bacteria.

LG CC12AWR pe langa cele prezentate mai sus mai are Flux de aer tridimensional, Panel Oglinda / Panel Interschimbabil, NEO Plasma, Senzatie naturala prin CHAOS Baleere, Unitate exterioara cu radiator anticoroziv tratat cu aur – Gold Fin, Timer 24 ore on/off, Auto Changeover si 4 Directii de Auto Baleere.

Verifica pret si disponibilitate aici!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.