Aparat de aer condiționat portabil DeLonghi

Iată că vara cea mult așteptată de toată lumea a venit, și nu oricum ci cu temperaturi de peste 35 grade la umbră. Chiar dacă vara este cel mai plăcut anotimp, atunci când aceste temperaturi ne dau năvala singura soluție pentru a ne răcori puțin (în afară de bere) rămâne montarea unui aparat de aer condiționat. Problema se pune atunci când, din varii motive acesta nu se poate monta în locuința dumneavoastră, fie că locuiți cu chirie, fie că nu aveți unde monta unitatea externă, etc.

Atunci singura soluție care vă rămâne este instalarea unui aparat de aer condiționat portabil. Astfel nu va mai fi nevoie să spargeți peretele pentru montarea unității externe, iar atunci când trece sezonul acesta poate fi dus în altă încăpere pentru a avea mai mult spațiu. Cam astea ar fi singurele avantaje a unui astfel de aparat mobil. În rest acesta are nevoie de același traseu pentru evacuarea căldurii și a condensului, doar că in loc de spargerea peretelui acest furtun poate fi scos pe geam.

DeLonghi PAC AN 95DeLonghi PAC N 85DeLonghi PAC N 90.B

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pentru cei care nu au auzit până acum DeLonghi este o firmă producătoare de electrocasnice originară din Italia. Sincer să fiu până să văd aceste modele de aer condiționat mobil nu știam că produc și astfel de aparate. Știam că se axează în special pe aparate de cafea, espressoare și cafetiere. În acest articol vom discuta despre gama sa de aparate de aer condiționat portabile, în număr total de 5, toate cu un aspect asemănător, singurele diferențe fiind de putere, consum și preț.

Aparatele se găsesc sub denumirea DeLonghi PAC (probabil de la portabil aer condiționat) urmat de o serie, probabil în funcție de putere și consumul acestuia. Încep cu DeLonghi PAC N 90.B –  aer condiționat portabil cu o putere maximă de 2650 wați; DeLonghi PAC AN 95 cu o putere maximă de 2770 wați; DeLonghi PAC AN 110 cu o putere maximă de 2850 wați; DeLonghi PAC N 80 cu o putere maximă de 2350 wați și nu în ultimul rând DeLonghi PAC N 85 cu o putere maximă de 2450 wați.

În mare parte aparatele au un design identic, diferențele fiind doar de culoare, unele fiind albe iar altele un albastru închis. Ca și dimensiuni toate au aceleași mărimi, respectiv 75 x 44.9 x 39.5 centimetri și o greutate de 30 kilograme, deci putem spune că sunt destul de grele, însă este bine că au mâner și rotile pentru transport. Nivelul de zgomot este de 44 decibeli pentru toate aparatele, indiferent de puterea de răcire. Toate se încadrează în clasa energetică A, deci au un consum energetic destul de redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.