Whirlpool AMD 031/1

Aparatul de aer condiționat Premium Whirlpool AMD 031/1 este o inovație a ceea ce înseamnă frumos și deștept. La acest aparat găsești tot ce-ți trebuie pentru un confort de nota zece în anotimpul călduros. Cum vara în acest an a venit mai repede decât ne așteptăm un aer condiționat cred că este necesar în absolut orice casă sau apartament din România. Iar dacă iți dorești un AC pentru o cameră sau maxim 25 metri cubi atunci nu ai nevoie de ceva foarte puternic.

Cu o capacitate de 9000 BTU la răcire cat și la încălzire, Whirlpool AMD 031/1 este aparatul ideal pentru un apartament. Având în vedere prețul acestuia, în acest moment cred că este unul dintre cele mai ieftine aparate de aer condiționat. Plus că acest model nu este unul chiar NO NAME, iar pe lângă funcțiile standard de răcire și încălzire acesta vine în plus și cu alte câteva funcții toate pentru confortul dumneavoastră.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Printre funcțiile pe care le găsim la majoritatea aparatelor de aer condiționat acesta vine cu o funcție specială, și anume “Sleep Mode”. Aceasta controlează automat viteza fluxul de aer și selectează modul ideal pentru temperatura ridicată sau scăzută, dacă este setat pe o funcție de răcire sau încălzire, acest model funcționează pe o perioadă de 8 ore și a fost proiectat pentru a furniza confort maxim în timpul somnului. O temperatură care pe durata zilei este confortabilă, se poate dovedi prea ridicată sau scăzută atunci când dormim. Funcția inteligentă a stării de reapaus ține cont de aceste ajustări naturale.

Plus că aceasta, ca și majoritatea aparatelor de aer condiționat Whirlpool dispune de o funcție de auto-repornire, care va permite unității să reporneasca automat la ultima setare înainte de deconectare, după o pană de curent sau o deconectare accidentală. Funcția U este o metodă de a seta automat temperatura optimă în locul în care stați. Telecomanda trimite un semnal la unitatea interioară la fiecare 10 minute, indicând temperatura din jurul acesteia. Aerul condiționat își va ajusta automat funcția pentru a atinge temperatura dorită cel mai rapid posibil.

E bine de știut că în prețul acestui aparat nu este inclusă și instalarea, aceasta va trebui făcută de o firmă specializată. Iarăși un lucru foarte important, din punctul meu de vedere, este consumul de curent pe care acest aparat îl are, pentru că bănuiesc că nimeni nu vrea facturi de 400-500 RON. Ei bine acesta se încadrează în clasa A de consum energetic, cu un consum de 2638 de wați atât la răcire cat și la încălzire, consumul fiind identic cu majoritatea aparatelor din gama sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.