Whirlpool AMD 032/1

Aparatul de aer condiționat Premium Whirlpool AMD 032/1 este o inovație a ceea ce înseamnă frumos și deștept. La acest aparat găsești tot ce-ți trebuie pentru un confort de nota zece în anotimpul călduros. Are o capacitate de 12 000 BTU la răcire cat și la încălzire, clasându-se în clasa energetică A cu un consum de numai 1.068 kW.

Pe lângă funcțiile standard de răcire și încălzire și funcția specială de dezumidificare acesta vine cu ceva în plus și anume butonul pentru „Sleep Mode”. Această funcție controlează automat viteza fluxul de aer și selectează modul ideal pentru temperatura ridicată sau scăzută, dacă este setat pe o funcție de răcire sau încălzire, acest model funcționează pe o perioadă de 8 ore și a fost proiectat pentru a furniza confort maxim în timpul somnului. O temperatură care pe durata zilei este confortabilă, se poate dovedi prea ridicată sau scăzută atunci când dormim. Funcția inteligentă a stării de reapaus ține cont de aceste ajustări naturale.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect Whirlpool AMD 032/1 este un aparat de aer condiționat care nu se diferențiază fată de alte aparate de acest gen cu nimic. Este un aparat simplu, după cum se poate observa și în imaginile de mai sus este complet alb, neavand prea multe funcții sau setări acesta poate fi un aparat perfect pentru persoanele mai în vârstă. Este bine de știut că montajul acestui AC nu este inclus în preț însă cei de la eMAG vă pun la dispoziție o listă cu firmele autorizate pentru instalare și service care poate fi accesată aici.

Toate aerele condiționate Whirlpool dispun de o funcție de auto-repornire, care vă permite unității să reporneasca automat la ultima setare înainte de deconectare, după o pană de curent sau o deconectare accidentală. Funcția U este o metodă de a seta automat temperatura optimă în locul în care stați. Telecomanda trimite un semnal la unitatea interioară la fiecare 10 minute, indicând temperatura din jurul acesteia. Aerul condiționat își va ajusta automat funcția pentru a atinge temperatura dorită cel mai rapid posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.