Aparat de fotografiat digital Canon PowerShot A800

Dacă sunteți pasionat de fotografie sau pur și simplu aveți nevoie de un aparat fotografic pentru a focaliza momentele frumoase din viața voastră Canon PowerShot A800 este ideal.

Este un aparat foto compact ușor, ușor de folosit cu foarte multe opțiuni mai mult sau mai puțin necesare însă în mare parte este un aparat foto ieftin cu care veți realiza imagini mult mai clare și mai frumoase decât cu telefonul mobil :).

Aparat foto digital Canon PowerShot A800 fataAparat foto digital Canon PowerShot A800 displayAparat foto digital Canon PowerShot A800 de sus

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Ca și caracteristici principale începem prin a vă informa că acesta deține un senzor de 10 megapixeli care vă va ajuta în a realiza imagini perfecte la o dimensiune mare. Iar dacă vreți să faceți o poză unui obiect aflat la distanță acest aparat va reuși să facă o poză perfectă datorită zoom-ului optic de 3.3x iar dacă acesta nu este de ajuns puteți folosi și zoom-ul digital ajungând la o mărire totală de 13x.

Ținând cont că este un aparat foto ieftin (aproximativ 349,99 Lei) acesta are un ecran de tip LCD  cu o diagonală de 6.2 centimetri, foarte folositor atunci când vrei să vezi cum a ieșit poza. Vă spuneam mai sus că acest aparat foto are foarte multe setări unele mai bune altele mai puțin bune. Una din funcțiile bune este și modul inteligent automat (smart auto) setare foarte bună pentru atunci când vrei numai să apeși pe un buton și să iasă poza fără să îți bați capul cu prea multe setări.

Până acum v-am vorbit de fotografiile pe care acest aparat le poate scoate dar acum vreau să vă spun și despre modul VIDEO pe care acest aparat îl deține. Canon PowerShot A800 poate filma în format AVI la o rezoluție de 640 x 480 sau 320 x 240 iar dimensiunea filmului poate fi până la o oră sau până la 4GB, ceea ce zic eu că este foarte bine având în vedere prețul acestui aparat.

Ce trebuie să mai știți înainte de a cumpăra acest aparat foto este că acesta este disponibil în mai multe culori (negru, gri, roșu, argintiu) iar dacă vă hotărâți și îl veți cumpăra în această perioadă veți primi și câteva cadouri (card SD 2GB, geantă foto video și încărcător GP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.