Aparatul foto digital SONY H70

Dacă doar ce v-ați întors din concediu sau vacanță și sunteți dezamăgiți că nu ați putut rămâne cu nici o amintire noi vă recomandăm pentru următorul concediu sau pentru sărbătorile ce se apropie un aparat foto digital foarte bun de la Sony cu care puteți face niște fotografii foarte reușite cu cel mai mic efort și puteți filma chiar și HD.

SONY H70 este un aparat foto care doar ce a apărut pe piața românească, un aparat bun, cu foarte multe setări de care veți fi mulțumiți și care vă va păstra amintirile vii. Este un aparat foto relativ ieftin având în vedere că inclus în preț veți mai primi cadou un card de 4 Gb, o husă plus un trepied foarte bun atunci când vreți să faceți o poză de familie și nu are cine să țină aparatul.

SONY H70 din fataSONY H70 displaySONY H70 lateral cu zoom

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

După cum bine ați observat în pozele de mai sus acest aparat foto este de culoarea albastră, este un aparat foto foarte ușor, acesta cântărind doar 194 grame.  Trecem și la detalii mai tehnice și vă spunem că acesta are o rezoluție a senzorului de 16.1 megapixeli care poate realiza fotografii în următoarele rezoluții: 640 x 480, 3648 x 2736, 2592 x 1944, 4608 x 3456. Dacă vreți cu acest aparat veți putea face și poze la obiecte sau persoane mai îndepărtate fără a pierde din claritate datorită zoom-ului optic de 10X și a celui digital de 2X.

Așa cum am precizat și mai sus în acest review SONY H70 poate înregistra și în format video chiar și HD. Acesta salvează ce ați filmat în format MPEG și puteți selecta cum doriți să filmați respectiv 640 x 480 (filmat mai mult) și 1280 x 720 (filmat mai puțin dar mai clar). Pentru a putea vizualiza ce ați fotografiat sau ce ați filmat acest aparat dispune de un display cu o diagonală de 3.0 inch. Ca și accesorii incluse acesta are un acumulator de tip Li-Ion NP-FG1 cu care puteți realiza 290 de cadre sau puteți înregistra în format video până la 145 de minute. Mai jos am atașat un videoclip în care puteți observa cum filmează acest aparat.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=pB26I4ZSdh0[/tube]

Pe lângă toate aceste caracteristici obișnuite la un aparat de fotografiat acesta mai dispune și de câteva caracteristici speciale precum: Vedere panoramică (puteți realiza fotografii de tip panoramă), Interval de zoom puternic de 10x (am scris mai sus despre asta), de la superangular la teleobiectiv și procesor BIONZ. Sper că v-ați făcut o părere bună despre Sony H70 deoarece este un aparat ce merită achiziționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.