Arctic AFD1000A+

Deși doamnele sunt cele mai interesate atunci când vine vorba de mașini de spălat rufe, interesul ar trebui să vina și din partea domnilor, deoarece nu sunt puțin barbați ce-și spală singuri hainele, bineînțeles cu ajutorul mașinilor de spălat moderne, ce fac viața mult mai ușoară. Aproape nimeni în ziua de azi nu mai spală manual și nici nu ar mai avea motive s-o facă având în vedere faptul că puteți achiziționa o mașină de spălat accesibilă, care să vă scutească de acest efort.

Arctic AFD1000A+ este o mașină de spălat cu încărcare frontală, cu un design clasic destul de plăcut. Cei de la Arctic vin cu o nouă tehnologie, TET – tehnologie de economisire pe termen lung, care vă ajută să obțineți ceea vă doriți: să vă bucurați de o mai bună calitate a vieții și de un confort sporit și în același timp, realizând o importantă economie de energie, timp și bani.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

O mașină de spălat încadrată în clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficienței energetice, având un consum cu până la 44 % mai mic fată de o mașină de spălat veche. Pe lângă faptul că veți economisi timp, această mașină vă oferă posibilitatea de a reduce și o parte considerabilă a energiei, datorită consumului său foarte mic. Vă recomand această mașină de spălat rufe ce poate spăla până la 6 kg de haine, cu o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Destul de încăpătoare, astfel încât să poată fi achiziționată de o familie mai numeroasă, însă viteza de centrifugare nu este atât de mare pentru ca hainele dumneavoastră să iasă și uscate.

Programele de care beneficieaza mașină Arctic sunt în număr de 16, printre care putem menționa: program rapid de 14 minute, extra-clătire, prespălare, sintetice, bumbac, spălare lână, consum redus de energie, delicate, spălare manuală, program mix, program special pentru cămăși și nu în ultimul rând programare întârziată. Programul rapid poate fi utilizat atunci când doriți să spălați în timp record hainele preferate pentru a le pregăti de o nouă purtare, însă acestea trebuie să nu fie pătate, ci doar ușor murdare. Programarea întârziată vă dă posibilitatea de a spăla chiar și atunci când nu sunteți acasă. Funcția oferă posibilitatea programării pornirii mașinii de spălat într-un interval de 24 ore, astfel încât să functioneaze la ora dorită.

Display-ul elegant LCD vă oferă în permanență informații legate de etapa de spălare și de timpul rămas până la finalizarea programului. Un sistem foarte bine pus la punct este și cel de siguranță împotrivă copiilor. Funcția permite blocarea butoanelor în timpul funcționării, pentru a evita orice acționare a butoanelor de către copii în timpul spălării.

Sistemul electronic de control al balansului asigură distribuirea uniformă a rufelor în interiorul tamburului, eliminând vibrațiile și zgomotul din timpul stoarcerii. Gata cu mașinile ce făceau zgomot în timpul stoarcerii rufelor! Cu acest nou sistem, mașina dumneavoastră Arctic AFD1000A+ își va desfășura activitatea fără a face zgomot atunci când stoarce.

Cumpărând această mașină de spălat rufe veți economisi timp, bani,apă și nu în ultimul rând energie. Folosind produsele Arctic cu tehnologia TET veți avea parte de calitate, siguranță și confort. Odată cu achiziționare acesteia veți primi și garanție pentru următorii 2 ani, putând fi prelungită în cazul în care doriți, cu încă 1 an sau 2, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.