Arctic AK 386B+ incapatoare si accesibila

Daca iti doresti o combina frigorifica cu o capacitate mare de incarcare, moderna si accesibila ca si pret, atunci inseamna ca ai gasit ceea ce ai nevoie, combina frigorifica Arctic AK 386B+. Foarte incapatoare, dotata cu frigider in partea superioara si congelator in partea inferioara, aceasta are un volum net total de 331 litri. Despre designul sau nu se pot spune chiar atat de multe, poti observa din imagini ca aceasta este alba, cu manere verticale, usi ce se deschid catre partea dreapta si dimensiuni ce nu depasesc  201 x 59.5 x 60 centimetri.

Am ales o combina mai ieftina pentru ca oricine sa si-o poata permite, asadar pretul nu reprezinta o problema, deoarece acesta se situeaza undeva sub 1200 lei, ceea ce mie mi se parte foarte bine avand in vedere ca iti ofera suficient spatiu de depozitare a alimentelor si tehnologii moderne.

Arctic AK 386B+ din lateralArctic AK 386B+ inchisaArctic AK 386B+ deschisa

 

 

 

 

 

Vezi pretul, detalii tehnice si alte imagini aici …

Din pacate, un minus pe care l-am putut sesiza aici este lipsa sistemului NoFrost, ce te scuteste de a dezgheta atat frigiderul cat si congelatorul, insa daca pe tine nu te deranjeaza s-o faci inseamna ca nu se poate spune ca reprezinta o problema. Imi place ca am gasit aici un singur compresor, de unde rezulta consum redus de energie electrica. Pe an poate ajunge undeva la 267 kWh, facand parte din clasa A+.

Frigiderul are 4 rafturi din sarma, compartiment legume/fructe, compartiment branzeturi, suport pentru oua si sistem de dezghetare automat. Tot aici vei gasi si iluminare interioara pentru a vedea la orice ora doresti alimentele de care ai nevoie, fara sa mai stai sa aprinzi lumina in bucatarie, precum si termostat reglabil pentru a seta tu in functie de alimentele din interior, temperatura dorita.

Congelatorul are un volum net total de 87 litri, adica se pot congela pana la 5 kg de alimente in cele 3 compartimente ale sale. Cu ajutorul functiei de super-congelare, carnea poate fi congelata intr-un timp scurt, pentru a fi pastrata mai mult timp in cele mai bune conditii. Trebuie sa stii ca decongelarea se face manual, ci nu automat ca in cazul frigiderului. Ca si accesorii regasite aici vei primi tava pentru gheata.

In cazul in care ramai in pana de curent electric, autonomia sa este de 18 ore, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji, cu siguranta problemele iti vor fi rezolvate in acest timp, pentru ca tu sa ai din nou energie electrica in toata casa. Inca un sistem foarte bine gandit este cel de avertizare sonora atunci cand uiti usile deschise. Acesta te va anunta pentru ca tu sa revii si sa le inchizi.

Imi place combina frigorifica Arctic AK 386B+, singurul minus pe care l-am putut gasi fiind lipsa sistemului NoFrost. Ti-o recomand cu toata increderea, Arctic este o firma romaneasca cunoscuta si foarte apreciata pentru calitate si preturi accesibile. Daca ti-a placut nu-ti ramane decat sa dai comanda, iar in maximum 24 de ore aceasta va ajunge la tine acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.