Arctic AK366NFS+

Că tot e vară și e cald afară, m-am gândit să vorbim astăzi despre o combină frigorifică. Dacă vă gândiți să vă schimbați vechiul frigider și nu știți ce să cumpărați, vin cu această soluție pentru dumneavoastră. Arctic AK366NFS+ este o combină frigorifică modernă, cu sistem de răcire No Frost. Acest sistem face ca frigiderul să nu mai facă gheată, ceea ce înseamnă că nu mai necesită dezghețare la un anumit interval de timp. Aerul este răcit în afara compartimentelor cu alimente și este introdus în acestea prin niște fante. În cazul acestei combine, atât frigiderul cat și congelatorul au acest sistem de răcire.

Pe lângă faptul că deține această tehnologie inovatoare numită „No Frost”, combina frigorifică de la Artic are și un design plăcut, ce iese din tiparul clasic și datorită culorii sale, argintiu, finisaje de calitate, care cu certitudine vor face ca aceasta să fie în centrul atenției în bucătăria dumneavoastră. Îmi place acest tip de combină, cu două uși, deoarece mi se pare mai practică și mai frumoasă în același timp, în comparație cu cele cu o singură ușă.

Arctic AK366NFS+ deschisArctic AK366NFS+ inchis argintiuArctic AK366NFS+ pe alb
 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Frigiderul are un volum de 222 litri, ceea ce înseamnă că este destul de încăpător. Când veți deschide ușa, veți fi întâmpinați în interiorul acestuia de lumini pe LED, lucru foarte bine gândit, deoarece nu va mai trebui să aprindeți lumina atunci când veți căuta ceva, acestea asigurând un consum energetic de 7 ori mai mic, având o durată de viață egală cu aceea a aparatului.Veți găsi tot în interior compartiment special pentru legume și fructe, încă unul pentru brânzeturi, sport pentru ouă și patru rafturi din sticlă. Frumoasele rafturi din sticlă întărită pot susține întregul conținut al frigiderului. Acestea sunt mai puternice și mai rezistente putând susține până la 127 kg, păstrând alimentele în siguranță și oferindu-le un aspect estetic.

Congelatorul are și el o capacitate de 90 de litri, trei compartimente și o tava pentru gheată. În congelator această tehnologie „No Frost”, împiedică formarea gheții și a umezelii pereților, eliminând astfel operațiile de curățare periodică. În frigider păstrează mai mult timp prospețimea originală a alimentelor, care face ca aerul rece să circule uniform și omogen garantând condiții mai bune de conservare.

Trebuie să știți că nici consumul acesteia nu vă va speria, deoarece clasa energetică din care face parte este A+, iar această combină frigorifică are un singur motor plus o electrovalva. În cazul în care rămâneți fără curent electric, autonomia sa este de 17 ore. Printre funcțiile sale inteligente, veți găsi: EcoBuzz, MultiFrost Zone, EcoFresh și EcoFrost Free. EcoBuzz reprezintă un sistem de avertizare acustică ce atenționează asupra neinchiderii corecte a ușilor în cazul în care ușa frigiderului rămâne deschisă pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie în cazul deschiderii prelungite.

MultiFrost Zone este un compartiment cu ușă rabatabilă ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevăzut și cu tăviță detașabilă pentru depozitarea fructelor și legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, căpșuni, etc) și cu tăviță pentru gheată. În compartimentul EcoFresh veți întâlni o temperatură apropiată de 0°C, ideală pentru păstrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate și carnea care nu trebuie congelată, evitându-se în acest fel împrăștierea mirosurilor în cadrul compartimentului. EcoFrost Free reprezintă un sistem de răcire ce previne formarea gheții în cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminând nevoia dezghețării și asigurând un nivel optim de umiditate cu ajutorul curenților de aer.

Acestea fiind spuse, puteți deduce singuri faptul că această combină frigorifică Arctic AK366NFS+ este ideală pentru orice familie, oricât de numeroasă ar fi ea. Ca și beneficii putem menționa un design plăcut, consum redus de energie electrică și sisteme și tehnologii de ultimă generație, cum ar fi „No Frost”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.