Arctic EF5800

Mașina de spălat a devenit un aparat electrocasnic necesar în orice casă. Din acest motiv fiecare producător încearcă să inoveze această piață, în încercarea de a atrage un număr cât mai mare de clienți de partea lor. Chiar dacă posibilitățile nu sunt chiar atât de mari precum în segmentul electronicelor, dezvoltătorii de astfel de electrocasnice încearcă în general să reducă dimensiunile mașinilor de spălat, păstrând totuși o capacitate mare de spălare, să reducă consumul de energie și de apă cât și să propună noi tehnologii împotrivă depunerilor de calcar.

Un astfel de exemplu îl reprezintă mașina de spălat frontală EF5800 ARCTIC. Producător renumit în acest domeniu, ARCTIC ne propune o mașină de spălat ce se remarcă atât prin eficiență utilizare a resurselor cât și printr-o spălare de calitate a hainelor. Numărul mare de programe disponibile cât și prețul foarte bun, fac din acest aparat electrocasnic unul ideal pentru oricine.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Vei găsi la acest model o capacitate de încărcare de 5 kg și o viteză de centrifugare de 800 rotații pe minut. Roatatiile nu-s foarte multe, însă sunt suficiente pentru a-ți stoarce rufele cum trebuie, pregătite de pus la uscat. Această mașină este perfectă pentru 4-5 membri, deoarece capacitatea sa de încărcare permite să facă față unei astfel de familii, ce nu este foarte numeroasă.

Probabil te interesează programele ce le are în dotare, drept urmare îți menționez câteva dintre ele: program rapid de 30 minute, stoarcere + evacuare, prespălare, spălare lână, sintetice, bumbac, consum redus de energie, spălare manuală și program pentru rufele delicate. Trebuie să ai în vedere faptul că programul rapid se folosește pentru hainele ce nu sunt pătate, ci doar ușor murdare. Utilizându-l, vei avea hainele curate într-un timp foarte scurt, 30 de minute.

În ceea ce privește consumul de energie electrică, nu trebuie să-ți faci griji, această mașină face parte din clasa energetică A+, ceea ce înseamnă consum scăzut de energie și totodată, facturi mici. Fiind model Slim, mașina de spălat rufe Artic EF5800 poate fi cu ușurință poziționată în orice colțisor al casei, fără să-ți ocupe prea mult spațiu.

Nu am menționat funcțiile de siguranță ce se regăsesc și la acest model, cum ar fi: sistem electronic de control al balansului, sistem de reglare a consumului, sistem detectare spumă și nu în ultimul rând, protecție împotriva inundațiilor. Sistemul de reglare a consumului este foarte eficient și are menirea de a reduce consumul de apă, dar și de energie electrică. Mașina de spălat își va lua necesarul de apă, în funcție de încărcarea pe care o are, atfel tu vei putea spăla fără ca mașina să fie încărcată la maximum.

Trebuie să profiți și tu de această ocazie pentru a ți-o cumpăra, deoarece prețul sau este foarte accesibil. Garanția sa este de 24 de luni, însă vei putea să o prelungești în cazul în care vei dori, cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

One thought on “Arctic EF5800”

  1. marin says:

    Batranul Arctic incepe sa se faca recunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.