Ariston AE-MW12-DX

Dacă in sfarsit te-ai hotarat să-ți cumperi un aer condiționat ar fi bine dacă ai arunca un ochi și la Ariston AE-MW12-DX, un model nou care recent a intrat și în oferta celor de la eMAG. Dacă până acum când auzeai Ariston te gândeai la centrale termice, mașini de spălat sau aparate frigorifice uite că acum găsești și aparat de aer condiționat. Nu cred că mai trebuie să precizez faptul că este o firmă cu renume deci nu se pune la îndoială calitatea produselor.

În acest moment modelul despre care vorbim este unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat privind raportul preț performanță. În primul rând este un aparat produs de o firmă foarte cunoscută în România cat și internațional iar în al doilea rând acest model vine cu foarte multe dotări pe care le întâlnim la aparatele care costă cu câteva sute de lei mai mult decât acesta. Iar ca un plus producătorul oferă o garanție de 3 ani, care poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Acest model poate fi o alternativă bună și pentru gama de aer condiționat beko prestige line, deoarece fac parte din aceeași clasă de preț dar și funcții. Ca și aspect, după cum se poate observa și din imaginile de mai sus este un aparat de aer condiționat simplu similar cu majoritatea acestor aparate. Unitatea interioară este complet albă iar pe centru acesteia se găsește un display în care veți găsi informații legate de temperatura setată, treapta ventilatorului dar și funcția folosită. Dimensiunile sunt de 790 x 265 x 195 pentru unitatea interioară și 780 x 540 x 250 pentru unitatea exterioară.

Ariston AE-MW12-DX este echipat cu un compresor rotativ, care deși este încadrat la categoria 12000 Btu, acesta are mai exact o capacitate de răcire de 11000 BTU și 11500 BTU pentru încălzire. Ca să vă puteți face o idee puterea acestui model acoperă o suprafață de 20-30 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale și al birourilor și 24-40 metri pătrați în cazul locuințelor – într-un cuvânt este perfect pentru un apartament întreg sau pentru o casă cu 3-4 camere. Bineînțeles că poate fi montat și în spații mai mici de atât însă atunci va fi nevoie să îl folosi la o treaptă de ventilare mai mică.

Chiar dacă are o putere de răcire destul de mare acest model este unul foarte economic. Atât la răcire cat și la încălzire se încadrează în clasa de energie A, cu un consum de 1000 wați pentru răcire și 930 wați atunci când îl veți folosi pentru a încălzi. Pentru un aer curat și fără impurități acesta este dotat cu un filtru cărbune activ. Are funcțiile de bază, încălzire și răcire plus dezumidificare dar și funcția specială Sleep/Night – pe care o veți folosi atunci când nopțile vor fi fierbinți. Este suficient de silențios, cu un zgomot de maxim 40 decibeli pentru unitatea interioară și 55 decibeli pentru cea exterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.