Ariston ARMXXD 129 (EU)

Cu toții avem nevoie de o mașină de spălat, și cu toții vrem să achiziționăm o mașină de spălat bună dar în același timp să fie și ieftină, să nu dăm toți banii care îi avem pe ea. De aceea noi vă venim în ajutor și vă prezentăm astăzi o mașină de spălat cu uscător incorporat, care o puteți cumpăra la un preț mai mult decât rezonabil.

Și ne vom da cu părerea despre mașina de spălat cu uscător Ariston ARMXXD 129. Aceasta este foarte utilă persoanelor ce nu dispun de foarte mult spațiu, care locuiesc la apartament deoarece această mașină de spălat va fi ceva gen 2 în 1. Astfel nu va mai trebui să vă faceți griji pentru uscarea rufelor deoarece această mașină va face toată treabă pentru dumneavoastră.

Ariston ARMXXD 129 imagine realaAriston ARMXXD 129

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii si alte imagini …

Dar atât cu această introducere și să scriem și ceva despre detaliile tehnice, funcțiile și opțiunile pe care acesta mașină de spălat rufe le deține. Ariston ARMXXD 129 (EU) este o mașină cu încărcare frontală (puteți încărca maxim 7 kilograme) și are o viteză de centrifugare de până la 1200 rotații pe minut. Nu este o mașină de spălat prea economică, fiind încadrată în clasa de eficiență energetică B, având un consum în timpul programului de 1.33 Wați.

Această mașină de spălat are și 6 programe precum: program rapid spălare automată în 30 de minute, program spălare și uscare în 60 minute, program extra-clătire, program mătase și perdele, program spălare lână și program ușor de călcat. În plus această mașină de spălat este dotată și cu câteva funcții speciale, cum ar fi: opțiune super wash, opțiune extra clătire, opțiune călcare ușoară, opțiune spălare rapidă, opțiune uscare lână, 3 nivele de uscare și water Control.

Iar dacă aveți copii trebuie să știți că dispune și de sistem de siguranță împotriva copiilor și protecție împotriva inundațiilor, așa că puteți sta liniștiți atunci când spălați haine. Ca un plus această mașină este certificată Woolmark Platinum Care.

Ce reprezintă această certificare? Păi este certificarea maximă emisă de ‘The Woolmark Company’ pentru mărcile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât mașinile lor de spălat pot spăla și hainele care au etichetă ‘numai spălare manuala’. Un rezultat obținut datorită unui sistem de spălare unic și brevetat care nu freacă fibrele și menține astfel moliciunea lor, chiar și după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.