Ariston ARXF 145 (EU)

Probabil majoritatea persoanelor când aud Ariston se duc cu gândul la centralele termice. Până de curând asta mi se întâmpla și mie, însă am descoperit că cei de la Ariston mai produc și alte produse în afară de centrale termice, cum ar fi mașini de spălat.  Și unele chiar foarte bune care pot concura cu liderii acestei piețe.

Probabil lipsa de marketing agresiv a dus la acest lucru. Însă tocmai că sunt niște mașini de spălat foarte bune cu un un raport performanță/preț bun astăzi vă voi prezenta modelul ARXF 145 (EU). Este un model care bănuiesc eu că este destinat țărilor europene având acea terminație EU la sfârșit.

Ariston ARXF 145 imagine din fataAriston ARXF 145 imagine functiifunctiiAriston ARXF 145 imagine programe

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ariston ARXF 145 este o mașină de spălat foarte eficientă (albă) cu încărcare frontală (probabil cel mai popular tip) care poate atinge o viteză maximă de centrifugare de aproximativ 1400 rotații pe minut. Maximul de haine pentru o spălare care pot fi introduse în mașină este de 6 kilograme cu un consum de 45 litri de apă.

Această mașină dispune de o multitudine de funcții și programe iar astăzi vom vorbi despre câteva programe pe care aceasta le deține și despre funcțiile acesteia. Ariston ARXF 145 (EU) numără un total de 8 programe printre care și: program woolmark platinum care pentru spălarea rufelor a căror etichetă recomandă spălarea manuală, sterilizare, program baby, spălare nocturnă, program cămăși, program mătase, program 30 grade și program 15 min.

Printre funcțiile speciale cu care această mașină este dotată veți găsi și sistemul de reglare a consumului, un sistem în care mașina de spălat își va asigura doar necesarul de apă. Nici la capitolul siguranță nu stă prost aceasta fiind echipată cu sistem de siguranță împotrivă copiilor și protecție împotrivă inundațiilor. Aceasta are și un display de tip LED pe care veți găsi afișate informații despre etapa de spălare a mașinii.

Un lucru foarte important la o mașină de spălat este consumul de apă la un ciclu obișnuit de spălare, lucru pe care vi l-am scris mai sus, și consumul de energie. Această mașină de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A (consum de energie 1.14 KW/h), clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență B la centrifugare (AAB), ceea ce înseamnă un rezultat foarte bun pentru o mașină de spălat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.