Aspirator fara sac Samsung SC4550

Sistemul unic Twin Chamber TM de la Samsung imparte camera de praf in doua compartimente, ceea ce permite o curatare mai buna si o putere cu durata prelungita. Cand forta puternica de absorbtie determina circulatia particulelor de praf prin calea de aer ciclonic a camerei interioare, murdaria si resturile se separa de aer. Prin urmare, particulele mai mari de praf sunt filtrate, trecand in camera exterioara, unde raman pana cand le aruncati, ceea ce inseamna ca aspiratoarele Twin Chamber de la Samsung nu necesita saci de schimb scumpi si care fac mizerie.

Samsung utilizeaza filtrarea HEPA pentru a asigura cel mai curat aer evacuat atunci cand aspirati. Captand microparticulele cum sunt praful si alti alergeni, de exemplu polenul si mucegaiul, filtrele HEPA asigura un mediu mult mai curat si mai sanatos. De fapt, calitatea aerului evacuat si capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de catre SLG, un institut de testare si certificare de prestigiu din Germania. De asemenea, a fost certificat si sistemul de filtrare a acarienilor si a alergenilor.

Golirea recipientului dupa aspirare poate fi partea cea mai putin placuta a curateniei. Nu si cu recipientele de praf usor-de-golit de la Samsung. Trebuie sa faceti doar trei pasi simpli pentru a termina treaba. Apasati un buton, scoateti recipientul de praf si turnati cu o simpla intoarcere a incheieturii. Fara disconfort, fara sa varsati pe langa, doar o camera mai curata, mai simplu.

Aspiratorul Samsung SC4550 are o putere de aspirare de 360 W, capacitate de colectare de 1,3 L, o greutate de 4,3 kg putand si depozitat cu usurinta chiar si in cele mai mici spatii si un nivel de zgomot de 80 dB. Acesta mai vine in dotare si cu o perie standard, un accesoriu pentru spatiile inguste, o perie mica, dar si cu un tub telescopic metalic.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despreAspirator fara sac Samsung SC4550

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.