Asus K53SC-SX011D

Dacă ești în căutarea unui laptop cu performanțe ridicate, un laptop pentru jocurile de ultimă oră, muzică și filme în format Full HD, atunci îți recomand laptopul Asus K53SC-SX011D, un laptop cu componente de ultimă generație plus un design foarte reușit. În plus ai inclus în preț și Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit English OEM SP1, deci nu vei mai duce grija unui sistem de operare.

Fiind echipat cu a doua generație de procesoare Intel Core și îmbrăcat intr-o gamă de culori eleganță bazată pe texturile de aluminiu, noua K Serie oferă o combinație impresionantă de tehnologie și stil. Texturile de aluminiu de calitate cu durabilitate ridicată îți păstrează înfățișarea chiar și după o folosire de lungă durată, lăsându-te să faci mult mai mult cu seria K, în confidențialitate totală.

Asus K53SC-SX011DAsus K53SC-SX011D din spateAsus K53SC-SX011D de sus

 

 

 

 

 

Vezi aici prețul, detalii și alte imagini …

Asus K53SC-SX011D este echipat cu a doua generație de procesoare Intel Core i7 2630QM un procesor optimizat pentru notebook-uri cu putere de computing ridicată a€“ mai ales, procese îmbunătățite de multitasking CPU, pentru ca tu să poți face mai multe lucruri în aceelasi timp, mult mai lin. Acesta rulează la o frecvență de 2000 Mhz. și are o memorie cache de 6144 KB (6MB), ceea ce mi se pare extrem de mare.

Acesta are un display de tip Glare (lucios) cu o diagonală de 15.6 inch și cu o rezoluție de 1366 x 768. În plus pentru un consum redus de energie acesta folosește tehnologia LED. La capitolul memorie Asus K53SC-SX011D dispune de 4 GB DDR3 și suportă până la 8GB. Deși nu cred că veți mai avea nevoie de memorie în plus.

Nici la capitolul stocare acesta nu stă prost având un hard disk de 640 GB însă pentru a spori performanța acestui laptop și pentru a fi de ultimă generație la toate capitolele cei de la ASUS trebuiau să îi adauge un hard de tip SSD. Să nu uităm să trecem în acest review un aspect foarte important pentru cei pasionați de jocuri (gameri), și anume placa video. Chiar dacă are un procesor de ultimă generație și memorie ram suficientă, pentru a rula un joc în condiții optime trebuie să ai și o placă video foarte performantă. Așa că acesta vine cu o placă video dedicată model GT 520MX produsă de NVIDIA cu o memorie de 1024 MB (1GB).

Asus K53SC-SX011D are o tastatură ergonomică de tip Chiclet, adică tastele late care nu rețin praf rămân confortabile chiar și după sesiuni extinse de folosire, totul pentru a ridica productivitatea și interacțiunea. În plus acesta dispune și de tehnologia IceCool, tehnologie dezvoltată de ASUS. Tehnologia IceCool face ca experiența PC să fie racoroasă și confortabilă chiar și în timpul sesiunilor lungi de computing. Design-ul special al plăcii de bază cu lațuri duble are componentele așezate în partea de jos și departe de utilizator. în combinație cu heat-pipe-urile și ventilatoarele, palm rest-ul și suprafața de tastare rămân reci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.