Asus K53SC-SX221D

Pentru cei ce au nevoie de un laptop multimedia dar la un preț convenabil le recomand laptopul Asus K53SC-SX221D. Acesta este un nou model scos pe piață de cei de la ASUS, un laptop ce vrea să fie pentru persoanele pasionate de filme și jocuri, însă nu pasionate atât de mult încât să plătească pe un laptop cât pe o mașină.

De aceea, după părerea mea acest laptop este unul cu un raport performanță/preț excelent, cu o configurație foarte bună ce vă va ajuta nu numai în jocuri sau filme ci și în aplicații de tip office. Totuși nu este recomandat persoanele ce vor un laptop numai pentru jocuri deoarece acesta nu poate face față ultimelor jocuri apărute.

Asus K53SC-SX221D deschisAsus K53SC-SX221D inchisAsus K53SC-SX221D din fata

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Design-ul este unul simplu și elegant, texturile de aluminiu de calitate cu durabilitate ridicată îi păstrează înfățișarea chiar și după o folosire de lungă durată, asta făcând-ul să pară un laptop de tip bussines. Tastatura este foarte bine organizată tastele sunt late, nu rețin praful, și rămân confortabile chiar și după sesiuni extinse de folosire, totul pentru a ridica productivitatea și interacțiunea. În schimb carcasa acestuia este dotată și cu tehnologia IceCool, care va face experiența să fie racoroasă și confortabilă chiar și în timpul sesiunilor lungi de computing.

Asus K53SC-SX221D vine echipat cu a doua generație de procesoare Intel Core i5 construite pe tehnologia 32 nanometri. Modelul acestui procesor este 2430M, rulează la o frecvența de 2400 Mhz cu o memorie cache de 3072 KB (3MB). Este un procesor foarte bun cu procese îmbunătățite de multitasking CPU, să poți face mai multe lucruri în aceelasi timp, mult mai lin. Display-ul este unul construit pe tehnologia LCD LED, are o diagonală standard de 15.6 inch și vă poate reda imagini clare și realiste la o rezoluție maximă de până la 1366 x 768.

La capitolul memorie K53SC-SX221D dispune de 4GB DDR 3 și suportă un maxim de până la 8GB DDR3. Însă pentru început cred că este suficientă memorie. Iar dacă sunteți pasionați de jocuri sau filme Full HD atunci nu trebuie să vă îngrijorați că nu veți avea spațiu pentru stocare deoarece acesta este dotat cu un hard disk cu o capacitate de 750 GB SATA. Cum am scris și mai sus în acest review acest laptop este unul și pentru gameri însă nu este unul special construit pentru așa ceva. Placa video este una dedicată produsă de NVIDIA care face parte din seria GeForce. Modelul este GT 520MX care are o memorie de 1024 MB (1GB).

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=hrAjkT13fFU&hd=1[/tube]

Multimedia acesta este dotat ca orice laptop din aceeași gamă, adică două difuzoare integrate de tip Altec Lansing, cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli, cititor de carduri și DVD-RW. Bateria este una cu 6 celule de tip Li Ion care vă poate oferi o autonomie de până la 4 ore. Cântărește doar 2.6 kilograme, deci nu este un laptop foarte greu de luat într-o vacanță sau într-un concediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.