Asus K93SM-YZ039V

Asus K73SV-TY060D este un laptop ce face legătura dintre multimedia și gaming. Un notebook bun cu o configurație bună, recomandat în special celor care vor să îl folosească mai mult pentru filme, muzică, internet dar și jocuri. Recent acesta a intrat și în oferta celor de la eMAG la un preț mai mult decât accesibil dar și rezonabil (click aici pentru a verifica prețul actualizat).

Dacă nu țineți neapărat la un design mai futurist, din materiale premium, gen Asus N53SM-S1052D, atunci acest model poate fi chiar un best buy pentru această categorie. Producătorul vă oferă o garanție de 24 de luni, dar dacă vreți aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni. Sistemul de operare pe care îl veți găsi la acest model este Free DOS, deci vă recomand să achiziționați și o licență de Windows 7.

Asus K93SM-YZ039V din fataAsus K93SM-YZ039V inchisAsus K93SM-YZ039V pe spate

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Carcasa acestui model este maro (chiar dacă în imaginile de mai sus nu se observă prea bine) , are un design simplu și atractiv. Materialele din care aceasta este construită sunt unele de bună calitate, un finisaj plăcut cu durabilitate ridicată care își va păstra înfățișarea chiar și după o folosire de lungă durată. Îmi place că suprafața acesteia este texturată, astfel că zgârieturile și amprentele nu vor fi la fel de vizibile ca pe un laptop glossy. Tastatura este ergonomică, neagră, este o tastatură completă – are în componentă și taste numerice. Tastele sunt plate, silențioase și foarte plăcute la atingere.

Ecranul acestuia este unul cu o diagonală ce măsoară 17.3 inch, asta îl va face perfect pentru vizionarea filmelor HD. Este un display LCD LED cu o rezoluție maximă de 1600 x 900 pixeli. Piesa de rezistență a acestui notebook este cu siguranță procesorul. Este vorba despre un procesor Intel Core i3 construit pe tehnologia 32 nanometri, a doua generație de procesoare Intel. Modelul folosit este 2310M, lansat undeva la începutul anului 2011, model pe care l-am întâlnit la foarte multe laptopuri din această categorie. Acesta are două nuclee care funcționează la o frecvență de 2.1 GHz cu o memorie cache de 3 MB.

La capitolul memorie RAM acesta este dotat cu 4GB DD3, pentru moment este suficient dar pe viitor dacă veți avea nevoie de mai multă memorie RAM puteți face un upgrade deoarece acesta suportă până la maxim 8GB. Hard disk-ul este unul clasic, tip SATA, cu o capacitate de stocare de 640 GB. Este suficient de rapid, având o viteză de 5400 rotații pe minut a platanelor, este și încăpător însă personal mi-ar fi plăcut să îl văd în paralel cu un SSD, dar cu siguranță acest lucru i-ar fi mărit cu mult prețul de achiziție.

Am ajuns și la partea cea mai așteptată de gameri, adică la placa video. Acest model este dotat cu o placă video dedicată, model NVIDIA GeForce GT 540M cu o memorie de 1024 MB (1GB). Este perfectă pentru jocuri gen Call of Duty: Black Ops sau StarCraft 2, nu mai spun de filmele în format HD pe care le va rula excepțional. Pe partea de multimedia Asus K93SM-YZ039V vine echipat cu DVD-RW, cititor de carduri, două difuzoare integrate Altec Lansing și cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule care vă poate oferi o autonomie de până la 3-4 ore.

One thought on “Asus K93SM-YZ039V”

  1. Pingback: Laptop Asus K93SM-YZ081V review și prețuri
  2. Trackback: Laptop Asus K93SM-YZ081V review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.