Asus X54C-SX035D

Un laptop foarte bun și ieftin care poate fi folosit pentru aplicațiile office este Asus X54C-SX035D. Acest model face parte din seria X de la Asus, care se prezintă în felul următor: cele mai bune performanțe mobile din clasa sa, atât pentru muncă cat și pentru jocuri. Nu știu dacă partea cu jocurile este chiar 100% adevărată însă cert este faptul că pentru internet, muzică și filme este laptopul perfect.

Pentru ca prețul de vânzare să fie unul mic sistemul de operare cu care acest laptop vine preinstalat este Free DOS. De aceea recomand achiziționarea unei licențe de Windows 7 pentru o funcționare a sistemului în parametrii optimi. Legat de perioada de garanție producătorul vă oferă 2 ani, însă dacă doriți aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, bineînțeles contracost.

Asus X54C-SX035D deschisAsus X54C-SX035D dintr-o parteAsus X54C-SX035D inchis

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul design Asus X54C-SX035D vine îmbrăcat într-o carcasă neagră care conferă un aspect solid și rezistent. Este o carcasă simplă care dă impresia unui laptop din gama business. Și acesta beneficiază de tehnologia IceCool de la Asus. Această tehnologie face ca experiența PC să fie răcoroasă și confortabilă chiar și în timpul sesiunilor lungi de computing. Este foarte plăcut vara sau când stai foarte mult timp cu el în brațe deoarece aceasta nu se va încălzi aproape deloc.

Display-ul folosit este unul tip LCD LED cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch și cu o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Singurul dezavantaj ăla acestuia este faptul că este un display glare – lucios, însă dacă nu îl veți folosi exclusiv numai afară nu cred că ar fi o problemă acest lucru. Procesorul cu care vine în dotare este un Intel Celeron Dual Core bazat pe tehnologia 32 nanometri. Modelul acestuia este B815. Acesta are două nuclee care funcționează la o frecvență de 1600 MHz cu o memorie cache de 2048 KB (2MB).

La capitolul memorie RAM acesta vine echipat cu doar 2GB, adică exact la limită. Însă chiar și cu atât Windows 7 și ceva programe vor rula fluent și fără probleme. Dar dacă doriți ceva mai mult vă recomand să faceți un upgrade si să instalați măcar încă 2GB. Hard disk-ul este unul standard, cu o capacitate de stocare de 320GB. Eu zic că este suficient mai ales că nu veți instala jocuri. Placa video este una integrată, model Intel HD Graphics. Nu este foarte performantă însă pentru filme în format HD sau ceva jocuri cu cerințe de sistem mai mici eu zic că este ok.

Pe partea de multimedia, Asus X54C-SX035D vine echipat ca orice alt laptop din categoria sa. Adică aveți la dispoziție cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli, cititor de carduri 4 în 1, DVD RW și două difuzoare integrate tip Altec Lansing. Bateria este una Litiu Ion cu 4 celule ce vă va asigura o autonomie de până la maxim 3-4 ore, asta în funcție de modul de exploatare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.