Asus X54H-SX086D

Dacă a venit vremea să îți cumperi un laptop nou atunci îți recomand cu căldură laptopul Asus X54H-SX086D. Și o perioadă mai bună pentru un upgrade la laptop nici nu se găsea, pentru că în această perioadă promoțiile sunt la ele acasă. Și îl recomand tuturor persoanelor ce au nevoie de un sistem suficient de bun pentru a rula fără probleme, și fără a-ți scoate peri albi sistemul de operare plus programele de zi cu zi, gen: yahoo, mozzila, office, winamp și bsplayer.

Nu spun că este un laptop destinat numai pentru acele aplicații, însă ce am enumerat mai sus sunt aplicațiile uzuale care sunt folosite de majoritatea persoanelor. Însă chiar dacă este un laptop destinat utilizării office acesta poate fi folosit și pentru aplicații sau pentru câteva jocuri cu cerințe mai mici. În plus poate fi folosit și pe post de media player datorită portului HDMI disponibil și a plăcii video incorporate.

Asus X54H-SX086D din fatatastatura Asus X54H-SX086DAsus X54H-SX086D inchis

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Nu mai sunt vremurile când pentru un laptop cu un design mai plăcut, mai subțire și mai rafinat trebuia să plătești în plus. În ziua de astăzi aproape toate laptopurile au un design modern și foarte atractiv. La fel și acest laptop de la Asus, care vine cu un design tineresc, dar și foarte elegant. Carcasa este una construită dintr-un plastic texturat complet neagră, cu colțurile foarte puțin rotunjite. Tastatura este tot neagră, tastele sunt plate, foarte apropiate și puțin rotunjite.

Vorbim de un laptop din gama entry level deci procesorul este unul nu foarte performant. Mai exact, procesorul este un Intel Pentium Dual Core care utilizează noua tehnologie de 32 nanometri. Modelul acestuia este B950, model lansat la începutul acestui an, un model cu două nuclee și fără prea multe tehnologii avansate, care rulează la o frecvență de 2100 Mhz (2.1 GHz) și are o memorie cache de 2048 KB (2MB).

Nici display-ul nu este unul special, ci doar un display standard pe care îl găsiți pe aproape toate modelele de la Asus. Vorbim despre un ecran cu o diagonală de 15.6 inch care poate reda imagini viu colorate și foarte realiste la o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixel. Cum era de așteptat, acest ecran este unul lucios ce folosește tehnologia LCD LED.

Nu vor fi probleme de memorie petru acest sistem, deoarece Asus X54H-SX086D vine echipat standard cu o plăcuță RAM cu o capacitate de 4GB. Însă pe viitor dacă vă veți gândi la un upgrade, acesta nu va putea fi posibil deoarece acesta are un singur slot pentru RAM. Nici la capitolul stocare nu cred că vor fi probleme deoarece acesta vine cu un hard disk de 500 GB (jumătate de tera).

Asus X54H-SX086D are în dotare o placă video integrată ce face parte din seria Intel HD Graphics. Este o placă video ce vine cu suport HD, deci filmele în format HD sau jocurile ce au cerințe mai mici vor rula fluent pe acest laptop. Poate fi folosit ca și player multimedia deoarece vine și ieșire HDMI. Pe partea de multimedia acesta este dotat standard cu un DVD-RW, cititor de carduri, două difuzoare integrate de tip Altec Lansing și cameră web 0.3 megapixeli. Bateria este una cu doar 4 celule de tip Li Ion și vă poate oferi o autonomie de până la 3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.