Asus X54HY-SX030D

A venit timpul să îți schimbi vechiul laptop cu un laptop nou la un preț mai mult decât excepțional. După cum bine știi prețurile la produsele electronice și electrocasnice au scăzut foarte mult în ultimul timp așa că îți poți cumpăra un laptop foarte performant fără să mai fii nevoit să mai faci o rată sau să faci un împrumut.

Asus X54HY-SX030D este laptopul de care ai nevoie, fie că îl vrei pentru a te juca, fie că îl iei pentru a lucra acesta este un laptop bun la toate. Pe lângă faptul că este un laptop bun pentru jocuri, muzică și filme acesta mai are și un super preț. Nu trebuie să pierzi această ofertă, iar dacă încă nu ești hotărât, din acest review vei afla totul despre el.

Asus X54HY-SX030DAsus X54HY-SX030D inchistastatura Asus X54HY-SX030D

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Design-ul este unul simplu și elegant specific celor de la ASUS, și este construit dintr-un plastic de foarte bună calitate. Ca și greutate se încadrează în cerințele actuale, cântărind aproximativ 2.6 kilograme ceea ce este foarte bine pentru un laptop cu următoarele dimensiuni: 378 x 253 x 35.6 mm. Tastatura este foarte bine aranjată astfel încât mâinile vor fi relaxate chiar și după câteva ore de tastat, iar în dreapta veți găsi și tastatura numerică, foarte utilă atunci când lucrați mai mult cu cifre.

Pentru a putea rula fără probleme filmele în format HD ai nevoie de un procesor puternic și placă video bună. Ei bine acest laptop le are pe amândouă. Procesorul este unul de ultimă generație Intel Core i3 construit pe tehnologia 32 nanometri. Modelul acestui procesor este 2310M, rulează la o frecvență de 2100 Mhz și are o memorie cache de 3072 KB (3MB).

Display-ul este unul standard cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch și poate ajunge la o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli. Singurul minus este că are ecranul de tip Glare (lucios), pentru cei care nu știu ce înseamnă aceasta la un laptop, un ecran lucios nu este prea prietenos cu razele solare. În concluzie dacă ieșiți cu acest laptop afară și soarele vă bate exact în display-ul vostru nu veți mai vedea aproape nimic.

Memorie RAM este suficientă atât pentru a rula Windows 7 fără probleme dar și pentru diverse aplicații sau jocuri. Vine echipat cu o plăcuță de 4GB DDR3 iar dacă veți mai dori pe viitor să faceți un upgrade va trebui să o înlocuiți deoarece acesta are un singur slot pentru memorie. Chiar dacă după inundațiile din Tailanda hard disk-urile s-au scumpit foarte mult acest vine cu un hard disk de 500 GB. Bănuiesc 500 GB capacitate de stocare sunt suficienți pentru toată lumea.

Dacă la început am scris că este un laptop destinat și persoanelor ce sunt pasionate de jocuri atunci înseamnă că are și o placă video dedicată. Din fabrică vine cu o placă video dedicată produsă de AMD cu o capacitate a memoriei de 1024 MB, deci vorbim despre modelul HD 6470M. Vine cu suport HD deci nu trebuie să vă faceți griji pentru filmele HD. Mai jos aveți și un demo cu această placă.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=qp7hWj3HMls&hd=1[/tube]

La capitolul multimedia Asus X54HY-SX030D nu surprinde cu nimic, este dotat ca orice alt laptop din această categorie. Enumerăm DVD-RW, două difuzoare integrate stereo de tip Altec Lansing, cititor de carduri și o cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Bateria este una de tip Li Ion cu 4 celule ce vă poate oferi o autonomie de până la 3.5 ore, asta depinde și de felul cum este exploatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.