Beko BKL-40LB-LU3B

Vrei un televizor cu o diagonală mare dar la un preț cât mai mic și nu găsești nimic? Ei bine astăzi am găsit televizorul Beko BKL-40LB-LU3B, un televizor cu o diagonală de 1 metru la un preț cât un televizor de 81 de centimetri. Până să dau de acest televizor nici prin cap nu-mi trecea că cei de la Beko mai nou fac și televizoare. Și se pare că vor să atragă foarte mulți clienți deoarece prețurile sunt foarte accesibile față de restul producătorilor.

În plus acest model de televizor are și o garanție de 24 de luni, ceea ce înseamnă că dacă vor fi ceva probleme în 2 ani de zile se va rezolva pe garanție. Oricum în timp vor apărea alte modele de televizoare și nu cred că va apuca să se învechească în cameră, asta dacă ești un pasionat de tehnologie și vrei să ai tot ce apare nou. Legat de garanție, dacă ești încă reticent despre această firmă îți poți cumpăra încă 1 an sau 2 de garanție, pentru o siguranță totală.

Beko BKL-40LB-LU3B din fatatelecomanda Beko BKL-40LB-LU3BBeko BKL-40LB-LU3B din lateral

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Tehnologia folosită de Beko pentru acest model este LCD, deci va fi puțin mai gros decât un televizor pe LED, însă la prețul acesta nu cred că mai trebuiesc ridicate astfel de pretenții. Pe partea de audioa acesta are două difuzoare stereo integrate cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați. Se găsesc și caracteristici speciale precum: A2-Stereo/NICAM
AVL, Sunet Mod Smart, Efect spațial sunet și Mod sunet presetat toate pentru o calitate a sunetului mult mai bună.

Diagonala acestui televizor măsoară 101 centimetri, are un contrast dinamic de 7500:1 și o calitate a imaginii HD. Adică puteți viziona filme în format HD 720p la o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli și nu Full HD 1080p, însă acest lucru nu este atât de important. Unghiul maxim de vizibilitate la acest televizor este de 178 / 178 grade. Și aici găsim câteva funcții speciale ca Digital Colour Transient Improvement (DCTI), Digital Luminance Transition Improvement (DLTI), Digital Motion De-Interlacing (DMDI), Filtru Digital (DCF), WSS și Zoom, toate pentru o imagine mai bună și mai clară.

Beko BKL-40LB-LU3B este un televizor ce primează pe raportul dintre preț/cantitate. Adică nu este un televizor premium cu foarte multe funcții, acesta este un televizor simplu cu funcțiile de bază la un preț mai mult decât bun. Are tuner digital cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai fi nevoie de alt decodor sau receptor. Nu cred că are player multimedia incorporat deci vizionare filmelor direct de pe stick usb sau hard disk extern nu va fi posibilă.

One thought on “Beko BKL-40LB-LU3B”

  1. Pingback: Televizor Beko BKL-42LB-LU4B review și prețuri
  2. Trackback: Televizor Beko BKL-42LB-LU4B review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.