Beko BKL-42LB-LU4B

Dacă ieri am vorbit despre Beko BKL-40LB-LU3B, și am scris că este un televizor mare, astăzi vom vorbi despre fratele acestuia, mai mare cu câțiva centimetri și cu câțiva lei. Este vorba despre Beko BKL-42LB-LU4B, un model din seria de televizoare BKL de la Beko, care conform producătorului în afară de diagonală alte diferențe nu prea se mai găsesc. Însă în acest review vom încerca să detaliem cam toate funcțiile de care acest televizor dispune.

Nu am găsit nimic referitor la consumul acestui TV, deci nu vă pot spune cu exactitate care ar fi consumul acestuia în standby sau când este deschis, însă dacă ar fi să mă iau după alte televizoare din aceeași gamă cu acesta aș putea spune că, consumul de energie ar fi undeva pe la 60 de wați. Are garanție 2 ani de zile, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu 1 an sau maxim 2.

Beko BKL-42LB-LU4B din fatatelecomanda Beko BKL-42LB-LU4BBeko BKL-42LB-LU4B din lateral

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ca și design între acest model și cel menționat mai sus nu cred că există nicio diferență majoră. Amândouă sunt confecționate dintr-un plastic negru lucios, doar diagonală și câteva funcții fac diferențele. Nici pe partea de audio nu există nicio diferență, acesta are tot două difuzoare integrate în partea de jos a ecranului cu o putere totală de ieșire a sunetului de 10 wați. Acest model dispune și de tehnologia SRS TruSurround XT, soluție tehnologică de vârf ce permite redarea cu acurate a sunetului, asigurând realism și acuratețe. Datorită acestei tehnologii acest televizor permite o performanță excelentă de redare a sunetului.

Beko BKL-42LB-LU4B are o diagonală măsoară 106 centimetri, deci dacă aveți o cameră mai mică nu vă recomand acest model, pentru că vă va ocupa toată camera. Conform producătorului acest model are o calitate a imaginii Full HD, însă pe restul de site-uri care comercializează acest model la caracteristici calitatea imaginii este trecută doar HD. Chiar și așa diferențele dintre un televizor Full HD și unul doar HD sunt insesizabile.

Și aici se găsesc câteva caracteristici speciale precum: DCTI – asigură obținerea unei imagini mai clare prin procesarea digitală a tranziției de culoare, împiedicând astfel efectul de halou la trecerile abrupte între nuanțe, DNR – reduce interferențele din fundal cauzate de un semnal slab sau de procesarea digitală a transmisiei, DLTI – asigură claritate în cazul tranziției de de luminozitate, generând imagini cu un contrast ridicat, DMDI – elimină distorsiunile din fundalul fix al imaginilor ce conțin obiecte în mișcare, intesificand senzația de realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.