Beko BPAK 095

Beko BPAK 095 poate fi o soluție excelentă dacă sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat premium, cu câteva funcții speciale, însă cu un raport preț/performanță cat mai bun. Dacă totuși și acesta vi se pare prea scump pentru bugetul dumneavoastră atunci v-aș recomanda să vă orientați către clasa low budget adică Myria și Vortex, care sunt cele mai ieftine aparate de aer condiționat din 2012.

Însă sfatul meu este că atunci când vă hotărâți să achiziționați un astfel de aparat să nu îl căutați pe cel mai ieftin posibil deoarece pe parcurs s-ar putea să vă pară rău. În primul rând calitatea acestuia nu poate fi cea mai reușită iar în al doilea rând având un consum de curent ridicat s-ar putea ca în câteva luni prețul acestuia să se dubleze. De aceea cred că acest model de la Beko este unul echilibrat atât din punct de vedere al prețului cat și al calității.

Beko BPAK 095 din fataBeko BPAK 095 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Chiar dacă nu este un model foarte scump acesta se remarcă în primul rând prin aspectul destul de modern dar în același timp și foarte simplu care se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră. Unitatea interioară, cea mai importantă componentă a unui astfel de aparat din punct de vedere al designului este complet albă iar pe centrul acesteia se găsește un display în care veți găsi informații despre temperatura setată.

Dar ce este mai important înainte de aspect cred că este capacitate de răcire. La acest capitol Beko BPAK 095 cred că stă foarte bine având o capacitate de 9050 BTU și de 9730 BTU atunci când va fi folosit pentru a genera căldură. Ca să vă faceți o idee despre puterea acestuia 9000 BTU acoperă o suprafață de 14-22 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale și al birourilor și 18-30 metri pătrați în cazul locuințelor, altfel spus acest model este suficient de puternic pentru a răci sau încălzi un apartament întreg.

Nici la capitolul funcții nu putem spune că stă prea rău, pe lângă funcțiile standard de răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare acesta mai vine și cu alte câteva funcții speciale. Acestea sunt: control electronic, direcția fluxului de aer reglabilă, good sleep, hotstar, jet cool, sleep/night mode. În plus acest aparat este și suficient de silențios astfel încât vă va permite să dormiți și cu el pornit, nivelul de zgomot produs de unitatea interioară este variabil însă nu va depăși niciodată 37 decibeli.

One thought on “Beko BPAK 095”

  1. Pingback: Aparat de aer condiționat Beko BPAK 120 păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Aparat de aer condiționat Beko BPAK 120 păreri, prețuri și review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.