Beko BPAK 120

Dacă Beko BPAK 095 nu este suficient de puternic ca și capacitate de răcire atunci recomandarea noastră se îndreaptă către Beko BPAK 120. Acesta face parte din aceeași serie de AC-uri de la Beko numai că acest model este unul ceva mai puternic. Mă așteptam ca fiind mai puternic să aibă și un preț mai mare, însă se pare că acesta este mai ieftin cu aproximativ 50 de lei (click aici pentru a verifica stocul și prețul acestuia).

Îmi place că aparatele de aer condiționat de la Beko în acest moment au cel mai bun raport preț/calitate. Adică la banii cu care acestea se găsesc la vânzare primiți un aer condiționat destul de performant, cu un consum de energie foarte bun și cu câteva funcții foarte utile. Ce mai este de apreciat este faptul că inclus în preț aveți și instalarea inclusă, astfel că nu mai trebuie să vă pierdeți timpul căutând o firmă care să îl monteze, plus că faceți și o economie de aproximativ 300 RON.

Beko BPAK 120 din fataBeko BPAK 120 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum se poate observa și din imaginile de mai sus cei de la Beko au păstrat același design la toate aparatele de aer condiționat, indiferent de puterea acestora. Nici acesta nu face excepție, având un design simplu dar suficient de modern încât să se potrivească de minune în orice cameră a locuinței dumneavoastră. Producătorul nu ne-a pus la dispoziție și imagini cu unitatea exterioară sau cu telecomanda acestuia însă nu cred că este ceva diferit fată de majoritatea acestor aparate. Unitatea interioară este albă, și are un display exact pe centru acesteia, sub logo Beko, în care se va afișa temperatura setată.

Ca și capacitate de răcire, după cum am precizat și la începutul acestui articol Beko BPAK 120 este un aparat de aer condiționat destul de puternic, pe care l-aș recomanda în special celor care au spații mai largi de răcit/încălzit. Spun asta deoarece atunci când va fi folosit pentru a răci acesta are o capacitate de 12000 BTU, iar atunci când va fi folosit pentru a încălzi acesta are o capacitate de 12100 BTU. Conform experților 12000 BTU acoperă o suprafață de 20-30 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale și al birourilor și 24-40 metri pătrați în cazul locuințelor.

Însă înainte de toate, poate cel mai important aspect atunci când vine vorba despre un astfel de aparat îl reprezintă consumul de curent. Trebuie să știți că acesta are un consum energetic destul de redus, în comparație cu capacitatea sa de răcire. Dacă îl veți folosi pentru a răci acesta va avea un consum de 1096 wați – ceea ce mi se pare mai mult decât ok, iar dacă îl veți folosi pentru a încălzi o încăpere acesta va avea un consum de 982 – iarăși un consum foarte bun.

Pentru un aer curat acesta este echipat cu 3 filtre, printre care: anti-bacterian, filtru activ cu Carbon și Ti02 dezodorizant. Pe lângă funcțiile standard acesta vine dotat și cu câteva funcții speciale: direcția fluxului de aer reglabilă, hotstart, încălzire rapidă integrată și timer. Ești și destul de silențios, având un nivel maxim de zgomot undeva la 41 decibeli, deci un minim de 32 decibeli atunci când va fi folosit într-o treaptă a ventilatorului mai mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.