Beko CG51110DX

Din seria de electrocasnice, astăzi vom face un scurt review aragazului Beko WMB61241. Un aragaz dotat cu tot ce ar trebui să aibă un aragaz în 2012. Toate funcțiile necesare unei gospodine iscusite le veți găsi incorporate în acesta aragaz, funcții și opțiuni pe care le vom discuta mai pe larg în acest articol. Acest model este unul destul de nou, care recent a intrat și în oferta celor de la eMAG la un preț excelent.

Design-ul este unul modern, care se va integra perfect în bucătăria dumneavoastră, fie că este mobilată modern fie mai tradițional. Legat de garanție, producătorul vă oferă o garanție de 24 de luni – ceea ce mie personal mi se pare suficient, însă aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni. Trebuie doar să alegeți unul din pachetele Garanția Plus 1 AN sau Garanția Plus 2 ANI. Această extra asigurare este recomandată celor care vor să păstreze acest aragaz mai mult de 4-5 ani, însă chiar și așa nu cred că vor ajunge la service cu el pentru că este un aragaz robust și foarte fiabil.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Destul cu introducere, este timpul să trecem și la detalii tehnice. Beko CG51110DX este un aragaz ce face alimentarea plitei și cuptorului pe gaz (deci nu este un aragaz electric) însă are și duza pentru GPL, pentru cei care mai folosesc butelii.  Are 4 arzătoare – cum are aproape orice aragaz obișnuit, clasic, iar aprinderea acestora este una electrică, deci nu veți mai avea nevoie de chibrit sau brichetă pentru a putea aprinde aragazul.

Cuptorul acestuia, de asemenea, este unul alimentat pe gaz, cum am scris și mai sus, iar aprinderea acestuia este tot electrică. Este de apreciat acest lucru, deoarece foarte multe aragaze vin cu aprindere electrică doar la cele 4 arzătoare. Acesta este iluminta, astfel că va fi foarte ușor să îl folosiți chiar și atunci când este întuneric în cameră. Dispune de un timer, pe care îl puteți programa, pentru a ști când este gata mâncarea plus funcțiile grill și rotisor, foarte utile pentru orice bucătar.

La capitolul accesorii, Beko CG51110DX vine cu un capac de sticlă – care nu știu dacă poate fi încadrat chiar la acest capitol însă aici a fost trecut de producător, capac, care însă creează un aspect deosebit. Are o tava și un grătar pentru cuptor dar și un sertar interior pentru stocarea vaselor.  Culoarea acestuia este Inox/Argintiu și are o lățime de numai 50 de centimetri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.