Beko CSG 62110 DX

Aragazele Beko propun o îmbinare perfectă a fiabilității și a eleganței. Pe lângă faptul că aragazul Beko CSG 62110 DX este un ajutor în bucătărie, acesta oferă un design modern și tehnologie la cele mai noi standarde europene privind normele de siguranță. Doamnele în mod sigur sunt interesate de ce poate face acest aragaz, având în vedere faptul că este unul nou apărut și foarte modern.

Dotări precum aprindere electrică, timer, rotisor, grill și o serie de accesorii sunt menite să simplifice experiența în bucătărie. Capacul elegant din sticlă împreună cu această culoare ionox-argintiu dau o eleganță aparte acestui aragaz ce îmbină tehnologia modernă cu frumosul. Dimensiunile sunt 85 x 60 x 60 centimetri, ceea ce înseamnă că este destul de ok pentru a se încadra în orice bucătărie, oricât de mică ar fi aceasta. Lampa cuptorului Beko CSG 62110 DX funcționează astfel: prin apăsarea butonului respectiv, cuptorul va fi iluminat și astfel se pot vedea alimentele din cuptor, fără a fi necesară deschiderea ușii.

Beko CSG 62110 DX

Vezi mai multe imagini

Veți putea prepara cele mai gustoase mâncăruri, gata să fie savurate alături de întreaga dumneavoastră familie și de prieteni. Cu ajutorul grill-ului ce reprezintă o metodă tradițională de preparare, utilizând doar partea internă a rezistenței superioare care directionează căldura către mâncare, veți putea savura șuncă, pâine, carne și multe altele fără a face fum în locuința dumneavoastră.

Rotisorul este format dintr-o țeavă de susținere, ascuțită pentru a putea străpunge carnea. Acest mod de preparare se folosește atunci când doriți să savurați pui, kebab sau friptură. Preparatele se vor coace generând o căldură de la modul moderat la cel intens. Veți mânca mai sănătos, fără ulei și fără grăsimi pentru ca alimentația dumneavoastră să fie sănătoasă. Pentru a face un pui la rotisor, nici nu aveți nevoie de ore în șir de așteptare. În doar 1 oră și 45 de minute, acesta va fi gata pentru a fi servit.

Panoul pentru protecția butoanelor este un accesoriu pe care îl veți primi odată cu achiziționarea acestui aragaz Beko CSG 62110 DX și are rolul de a preveni încălzirea sau chiar topirea butoanelor, putând fi așezat în partea superioară a ușii cuptorului pentru a evita caldurea excesivă în zona butoanelor. Vedeți, sunt lucruri la care nu v-ați fi așteptat până acum să apară. Noile aragazuri sunt dotate cu astfel de accesorii tocmai pentru a fi cat mai utile și ușor de folosit.

Dispozitivul de siguranță al cuptorului este un sistem ce întrerupe alimentarea cu gaz în cazul în care flacara se stinge accidental, prevenind astfel acumulările de gaz în interiorul cuptorului. Acest sistem mie mi se pare foarte inteligent, creat special pentru a preveni accidentele nedorite din bucătăria dumneavoastră. Chiar dacă veți rămâne fără gaze în timp ce aveți băgat ceva la cuptor și nu veți observa că flacara s-a stins, nu va mai fi un pericol pentru locuința dumneavoastră și asta datorită acestui dispozitiv menit să vă asigure siguranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.