Beko DBD306+

Beko DBD306+ este un frigider în două uși care se adresează în special celor care nu vor să își cheltuieasca toate economiile pe un aparat care nu le ține decât mâncarea rece. Chiar și așa, acest model este unul destul de nou, cu foarte multe funcții care sunt menite să vă ușureze viața. Nu veți găsi foarte multe funcții de ultimă oră însă cu siguranță veți găsi funcții utile și absolut necesare la un frigider în 2012.

Cu un volum brut de 300 de litri, putem spune că acest model este unul recomandat familiilor mici, cu până la 4-5 membri. Chiar dacă nu foarte multă lume e interesată la început, garanția oferită de producător este de 24 de luni, adică cam cum oferă orice producător. Totuși, aceasta poate fi extinsă, bineînțeles contracost, cu încă 12 sau 24 de luni. Trebuie doar să alegeți unul dintre pachetele Garanția Plus 1 AN sau Garanția Plus 2 ANI.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Chiar dacă funcțiile și opțiunile unui frigider fac toți banii, prima dată suntem atrași de aspectul acestuia. Pentru că să fim serioși, orice electrocasnic cu un aspect urat nu cred că va avea parte de același succes precum unul cu un design reușit. Putem spune că Beko DBD306+ se află pe partea cealaltă a malului, adică cu un design reușit, modern și atractiv. Culoarea acestuia este albă, deschiderea este standard, pe partea dreaptă, ușile sunt reversibile iar mânerul este unul vertical.

Clasa de eficiență energetică a acestui aparat este A+, adică cu un consum de 248 kWh/an – pe înțelesul tuturor cu un consum de energie destul de redus. Frigiderul are 3 rafturi din sticlă, ajustabile cu compartiment pentru fructe și legume. Pe ușa acestuia găsim iarăși, 3 rafturi din plastic, pe care personal le găsesc foarte utile deoarece veți putea așează sticlele de suc/vin plus un suport pentru ouă și le veți putea lua cu ușurință.

Congelatorul acestuia, este unul cu dezghețare manuală –  proabil acesta este singurul dezavantaj al acestuia. Acesta are un singur compartiment pentru înghețare, iar capacitatea de congelare este de 4 kilograme în 24 de ore. Probabil un aspect foarte important este faptul că Beko DBD306+ vine cu filtru antibacterian și cu o autonomie de până la 19 ore fără curent.

One thought on “Beko DBD306+”

  1. Pingback: Combină frigorifică BEKO DBK386WD+ păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Combină frigorifică BEKO DBK386WD+ păreri, prețuri și review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.