Beko DBK 386 WDR+

Dacă am început să vorbim despre combine frigorifice, continuăm cu ele. Acum este vorba despre Beko DBK 386 WDR+, o combină cu o capacitate de 380 litri, foarte mare și aceasta, formată din figider în partea superioară și congelator în partea inferioară. Mie personal îmi place această combină, deoarece îmbină designul moder cu tehnologia de ultimă generație. Dozatorul de apă mi se pare un lucru extraordinar de bine gândit, deoarece în acest mod veți avea permanent apă la frigider.

Accesul este facil, dozatorul de apă fiind amplasat pe ușa aparatului frigorific, în exteriorul acesteia. În plus siguranța oferită de acest dispozitiv este remarcabilă – accesul copiilor fiind restricționat prin simplă apăsare a unui buton. Consider că apa poate fi cu ușurință înlocuită și de suc. De ce n-am putea pune suc la rece în loc de apă? Nu văd nici o diferență, așa că, după părerea mea, se poate face și acest lucru.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …        

Frigiderul se dezgheață automat, are 4 rafturi din sticlă, compartiment pentru legume și fructe, compartiment pentru brânzeturi, suport pentru ouă, suport pentru sticle și încă alte 7 suporturi pe ușă, unde puteți așeza maiaua pentru cozonac, ciocolată pentru a nu se înmuia și alte lucruri. Combina aceasta este dotată cu un sistem numit BlueLight, ce face ca procesul de fotosinteză să continue pe durata depozitarii legumelor și a fuctelor în compartimentul special creat pentru așa ceva, asigurând în acest mod o valoara nutritivă ridicată.

Congelatorul este și el format din 3 compartimente, ce pot congela până la 5 kg de carne ori legume. Dezghețarea în comparație cu frigiderul se face manual, acesta fiind singurul minus semnalat de mine până acum în ceea ce-l privește. Veți găsi tot aici și o tava specială pentru gheată și o funcție pentru super-congelare. Această funcție se utilizează pentru a congela cu maxim de putere, astfel încât temperatura din congelator să nu fie afectată la introducerea noilor alimente.

Filtrul antibacterian nu lipsește nici de aici, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de igienizare în mod complet. Acest filtru din interiorul frigiderului împiedică bacteriile să-și facă apariția, pentru ca alimentele să nu prindă miros neplăcut și pentru a fi astfel igienizate. Și mânerele sunt acoperite cu un strat antibacterii, iar garnitura de pe uși montată pentru etanșare conține aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. Display-ul este unul care mie îmi place foarte mult, elegant, încorporat pe ușă, cu funcționalitate multiplă: înregistrare și redare de mesaje vocale, timer (alarmă) și ceas.

Veți putea să lăsați mesaje micuților dumneavoastră în cazul în care aceștia ajung în lipsa dumneavoastră acasă, dându-le indicații legate de alimentație și nu numai. Și ceasul îl veți putea vedea noaptea fără să mai aprindeți lumina în cameră. În cazul în care rămâneți fără curent electric, combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ poate funcționa încă 18 ore. Având în vedere că există un singur compresor foarte silențios, atât pentru frigider, cat și pentru congelator, consumul de energie va fi redus și mai mult. Clasa energetică din care face parte este A+, iar garanția acestuia la achiziționare este de 2 ani, putând fi ulterior extinsă cu 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.